Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Gata cu supararea! Simona Halep a uitat de accidentare si a petrecut noaptea in oras alaturi de un grup de prieteni

Adevărul Adevărul,
FOTO Gata cu supararea! Simona Halep a uitat de accidentare si a petrecut noaptea in oras alaturi de un grup de prieteni

Simona Halep s-a intors suparata de la Doha, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze turneul, iniantea semifinalei cu Garbine Muguruza. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a retras de la Doha dupa calificarea in semifinalele turneului

UPDATE 21:00:Simona Halep s-a retras din semifinale turneului de la Doha acuzand o accidentare la picior si nu va mai reveni nici numar 1 mondial dupa ce si Caroline Wozniacki a reusit sa ajunga in semifin.

Cum a fost surprinsa Simona Halep la vestiar. N-am cum sa alerg - FOTO

Simona Halep inca mai probleme la glezna accidentata la Australian Open. Halep a intrat la recuperare imediat dupa partida de joi impotriva jucatoarei letone Anastasija Sevastova, 6-4, 6-3. Simona Halep a.

Simona Halep si Roger Federer, aproape de o performanta ISTORICA. Amandoi sunt la un pas sa... (FOTO)

Simona Halep si Roger Federer sunt foarte aproape de o performata istorica. Doar cinci astfel de cazuri au mai fost inregistrate pana acum in istoria tenisului mondial. Cei doi pot deveni in acelasi.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 6-4/ Halep, calificata in semifinale - Duel cu Garbine Muguruza

In ciuda scorului categoric 6-0, 6-4), Simona Halep nu a avut deloc o misiune usoara in fata americancei Catherine Bellis locul 48 WTA), jucatoare venita din calificari. Dupa un prim set in care i-a predat o adevarata lectie de tenis sportivei in varsta de 18 ani, Simona a scazut nivelul jocului in actul secund, a gresit mai mult, iar Bellis a profitat si a pus-o de multe ori in dificultate. Halep a gestionat insa cu inteligenta punctele importante din finalul partidei si s-a impus dupa o ora si 22 de minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de Doha.

Simona Halep, dupa retragerea fortata de la Doha: Este frustrant sa te califici in semifinalele unui turneu. Am...

Simona Halep a renuntat la turneul de la Doha din cauza unei accidentari suferite si a revenit in Romania. Romanca a fost extrem de suparata si a oferit o explicatie. Simona a transmis pe Facebook ca.

Simona Halep, reactie bizara la intoarcerea in Romania dupa abandonul de la Doha

Simona Halep a revenit in Romania, dupa ce a parasit turneul de la Doha din cauza unei accidentari! Citeste si: CTP, avertisment dur dupa retragerea lui Halep Fostul lider mondial a refuzat sa ofere.

Simona Halep, dupa retragerea de la Doha: Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila

Calificata in semifinalele turneului de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din competitie din cauza accidentarii de la piciorul drept. Nu va mai exista inca un duel cu Garbine Muguruza, cel putin nu la aceasta competitie. Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila. Sper sa pot sa joc la Indian Wells, a precizat Simona Halep.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

SIMONA HALEP-CATHERINE BELLIS LIVE la Doha ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO. Meci mai dificil decat pare

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe le.

WTA Doha: Meciul Simona Halep vs Catherine Bellis se va disputa vineri, dupa ora 16:00

In lupta pentru o loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha, Simona Halep 2 WTA) o va intalni pe Catherine Bellis SUA, locul 48 WTA), jucatoare aflata pe un val de incredere dupa ce a reusit sa treaca pana acum de Daria Kasatkina, Madison Keys si Karolina Pliskova. Prima confruntare dintre Halep si Bellis va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )