Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO Gata cu tenisul! Prima poza postata de Simona Halep din vacanta

Adevărul Adevărul,
FOTO Gata cu tenisul! Prima poza postata de Simona Halep din vacanta

Simona Halep a fost eliminata in turul III al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa un meci pierdut cu Agnieska Radwanska. continuă pe Adevărul

IMAGINI INCENDIARE! SMILEY, surprins alaturi de SIMONA HALEP la MIAMI! GINA PISTOL VA FI GELOASA! Ce cadou i-a oferit sportivei...(FOTO)

Smiley, aflat la Miami fara, a trait la intensitate maxima finalul partidei dintre Simona Halep si frantuzoaica Oceane Dodin, in absenta Ginei Pistol. in primul set am fost un pic incordat. Mi s-a parut c.

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa infrangerea de la Miami: Am jucat destul de bine in primul set, dar apoi...

Simona Halep 1 WTA) a parasit turneul de la Miami dupa a pierdut in fata Agnieszka Radwanska 32 WTA) cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3. Analizand evolutia sa, Halep a precizat ca este putin obosita si ca a.

FOTO Cum si-a sarbatorit Simona Halep tatal si fratele de la mii de kilometri distanta

Ziua de ieri a fost una speciala pentru Simona Halep, care i-a sarbatorit pe tatal si pe fratele ei, nascuti in aceeasi zi.

Plangeam inaintea meciurilor! Dezvaluiri facute de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Miami

Simona Halep a terminat prima parte a sezonului 2018, odata cu participarea la turnele de la Indian Wells si Miami.

ANALIZA Cu ce s-a ales Simona Halep dupa prima parte a sezonului 2018, pe care l-a incheiat aseara la Miami

Infrangerea suferita de Simona Halep in turul III al turneului de la Miami, in fata Agnieskai Radwanska, a pus capat sezonului de hard pentru jucatoarea noastra.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru romanca la Miami

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in turul al treilea al turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu.

Pauza de aproape o luna de zile pentru Simona Halep - Va reveni pe teren la meciul de FedCup contra Elvetiei -*- Pauza de aproape o luna de zile pentru Simona Halep - Va reveni pe teren la meciul de FedCup contra Elvetiei

Aflata intr-o perioada mai putin fasta jocul ei a scartait mai degraba la Miami), Simona Halep va intra intr-o perioada de pauza competitionala, urmatorul eveniment oficial la care va participa urmand sa fie confruntarea cu Elvetia, din FedCup. Informatia a fost confirmata chiar de liderul mondial pe contul personal de Facebook.

WTA Miami: Simona Halep si Irina Begu, eliminate n optimi

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu feminin de la Miami.

WTA Miami: Simona Halep si Irina Begu, nvinse n optimi

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu feminin de la Miami.

Simona Halep, invinsa in turul al treilea la Miami

Simona Halep, numarul 1 WTA, a fost invinsa de poloneza Agnieszka Radwanskain trei seturi,3-6, 6-2, 6-3, in runda a treia a turneului de la Miami, informeaza Agerpres. Halep a pierdut, dupa un meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )