Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO. Gioconda, mai TANARA cu 10 ani.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Gioconda, mai TANARA cu 10 ani.

O versiune anterioara si controversata a celebrei Gioconda de Leonardo da Vinci a fost prezentata, joi, la Geneva, de Mona Lisa Foundation, in cadrul unei conferinte de presa, informeaza AFP, potrivit Mediafax. In fata a peste o suta de jurnalisti si cameramani, tabloul Mona Lisa de Isleworth, pastrat timp de 40 de ani intr-un seif din Elvetia, a fost prezentat presei. El prezinta o Mona Lisa mai tanara decat aceea care este expusa la Muzeul Luvru, si, potrivit fundatiei elvetiene cu . continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai greu accesibile manastiri din lume.

Cele mai multe manastiri se gasesc, de obicei, in apropierea unei comunitati de oameni. Cu toate astea, exista cateva, nu multe, care sfideaza regula. Construite pe munte sau pe stanci, acestea sunt locasurile sfinte in care omul se indeparteaza de lume, la propriu. Manastirile de la Meteora, Grecia Cuvantul meteora inseamna, in limba greaca, suspendat in aer, ceea ce descrie perfect manastirile seculare ridicate acolo de sfintii ortodoxiei. Astazi, din cele 24 de manastiri existente in .

FMI: Tarile emergente au fost mai dinamice decat statele bogate in ultimii 10 ani

Pentru prima data in istorie, puterile emergente au cunoscut o expansiune economica mai lunga si recesiuni mai scurte decat tarile dezvoltate pe parcursul deceniului trecut, a precizat Fondul Monetar International FMI) intr-un raport publicat joi si citat de AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )