Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Gradinile zoo cu exponate umane, unul dintre cele mai rusinoase secrete ale omenirii. Imaginile sunt tulburatoare

Adevărul Adevărul,
FOTO Gradinile zoo cu exponate umane, unul dintre cele mai rusinoase secrete ale omenirii. Imaginile sunt tulburatoare

Nu cu mult timp in urma, sute de mii de vizitatori se inghesuiau in gradini zoologice deschise in tari precum Franta sau Belgia, unde exponate erau oameni inchisi in custi. continuă pe Adevărul

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

FOTO Comorile Palatului Princiar din Cetatea Alba Iulia. Cercetari arheologice pentru un proiect de restaurare de 20 milioane de euro

Palatul Principilor din Alba Iulia, unul dintre cele mai reporezentative monumente din Cetatea Vauban, va fi restaurat. Proiectul initiat de Primaria Alba Iulia va costa 20 de milioane de euro. Pana atunci insa se deruleaza un amplu program de cercetare arheologica care a dus deja la rezultate spectaculoase.

FOTO Realizare grandioasa in Epoca de Aur: ruperea in doua si mutarea unui bloc cu 80 de apartamente din Alba Iulia

In anul 1987, la Alba Iulia se derula unul dintre cele mai grandioase proiecte ingineresti din Epoca de Aur. Cu tehnologii suta la suta romanesti, un bloc in greutate de peste 7. 000 de tone a fost taiat in doua si translatat pe o distanta de peste 70 de metri. Proiectul a fost coordonat de ing. Eugen Iordachescu, cel care a salvat zeci de cladiri de la demolare, de catre autoritatile comuniste.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti americani, fascinat de Romania: Trebuie sa merg acolo!

Cantaretul american Ne-Yo a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in dreptul unui articol despre cele mai frumoase locuri care trebuie vizitate in Romania. Printre locurile prezentate de buzzive. com se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )