Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Transfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

România Liberă România Liberă,
FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Transfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire. continuă pe România Liberă

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Trasnfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire.

Viceprimarul din Cluj Napoca, audiata la DNA: Procurorii au facut pentru mai multe de 7 ore perchezitii la sediul Primariei

Anna Horvath, viceprimarul din Cluj Napoca, a fost audiata pentru doua ore la sediul teritorial DNA Cluj. La iesirea de la audieri, aceasta a refuzat sa spuna in ce calitate a fost audiata si daca s-a.

Inundatiile au facut RAVAGII in mai multe zone din tara. Imagini INCREDIBILE surprinse intr-o comuna din Galati (VIDEO)

Inundatiile au facut ravagii in Romania, in ultimele ore, in Galati, comuna Pechea, unde peste 200 de oameni aflati in cele peste o suta de case inundate au fost evacuati, conform.

UPDATE Dezastru in judetul Galati. Sute de gospodarii sunt inundate. in mai multe localitati a inceput evacuarea populatiei din calea puhoaielor

Potrivit primelor informatii, ploile torentiale cazute in cursul noptii si in aceasta dimineata au produs inundatii in localitatile Cudalbi, Valea Marului, Costache Negri si Pechea. in cele mai multe cazuri, apa a patruns in gospodarii dupa ce sistemul de drenare nu a mai facut fata, insa au inceput sa iasa din matca si raurile.

Posibila epidemie de meningita in judetul Constanta: Mai multe probe au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Bucuresti

Posibila epidemie de meningita in judetul Constanta. 14 copii sunt suspecti ca au meningita virala, iar mai multe probe au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Bucuresti. Copiii provin din cinci.

Posibila epidemie de meningita in judetul Constanta: Mai multe probe au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Bucuresti (VIDEO)

Posibila epidemie de meningita in judetul Constanta. 14 copii sunt suspecti ca au meningita virala, iar mai multe probe au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Bucuresti. Copiii provin din cinci.

inregistrare cu TRUMP jignind o fetita: O sa ies la intalnire cu ea peste zece ani! De asemenea, tot mai multe femei sustin ca au fost ABUZATE de acesta (VIDEO)

Scandalul privind afirmatiile controversate ale lui Donald Trump la adresa femeilor ia amploare. Tot mai multe femei sustin ca au fost abuzate sexual de candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA,.

Dosarul Partida Romilor: ICCJ cere DNA sa corecteze mai multe nereguli din rechizitoriu privind faptele si probele

Instanta suprema cere procurorilor anticoruptie sa corecteze mai multe nereguli din rechizitoriul dosarului Frauda la Partida Romilor, referitoare la faptele pentru care au fost trimisi in judecata Nicolae Paun, Madalin Voicu, Gelu Diaconu si ceilalti inculpati si unele dintre probele pe care se bazeaza acuzatiile aduse acestora sau sa spuna daca vor restituirea cauzei la DNA.

La ce crezi ca foloseste acest dispozitiv rosu din cauciuc? Tot mai multe femei fac asta in fiecare zi!

Vorba sufera baba la frumusete se potriveste perfect in acest caz. Din ce in ce mai multe femei apeleaza la trucuri ciudate pentru a arata bine. Un bun exemplu il reprezinta dispozitivul din imaginea.

Alerta in Sibiu: Un urs a fost vazut pe strazile din centrul orasului. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Locale cauta animalul salbatic (VIDEO)

Alerta in Sibiu, dupa ce un urs a fost vazut pe strazile din centrul orasului, informeaza Libertatea. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Locale au ajuns la fata locului dupa ce oamenii au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )