Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO Imagini spectaculoase cu nori de furtuna la Alba Iulia. Vijelia a provocat inundatii si caderi de grindina

Adevărul Adevărul,
FOTO Imagini spectaculoase cu nori de furtuna la Alba Iulia. Vijelia a provocat inundatii si caderi de grindina

Furtuna care s-a produs sambata dupa-amiaza in judetul Alba a fost precedata de aparitia unor formatiuni noroase care prevesteau efecte negative in orele care urmau. continuă pe Adevărul

FOTO Ministrul Sanatatii, in vizita la Spitalul Judetean din Alba Iulia. Cum a fost gestionata epidemia de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este prezent vineri, 12 iunie, la Alba Iulia, unde se intalneste cu reprezentanti ai autoritatilor judeaene si locale si viziteaza unitati sanitare.

FOTO Descoperiri arheologice in timpul restaurarii Palatului Principilor din Cetatea Alba Iulia

Lucrarile de restaurare a Palatului Principilor din Alba Iulia, cladirea in care a stat si Mihai Viteazul in urma cu mai bine de 400 de ani, au scos la suprafata noi vestigii arheologice.

PNL si-a desemnat candidatul la Primaria Alba Iulia: Saracu Paul, sustinut de Mircea Hava, votat in Biroul Politic

PNL Alba si-a desemnat sambata, 13 iunie,in cadrul sedintei Biroului Politic Judetean, candidatul la functia de primar in municipiul Alba Iulia.

Primaria Alba Iulia vs. ANFP. Solutia instantei de judecata intr-un proces prin care se cere anularea a doua concursuri de angajare

Primaria Alba Iulia a a castigat procesul civil prin care a fost chemata in judecata de Agentia Nationale a Functionarilor Publici, care a solicitat anularea a doua concursuri de angajare si a doua dispozitii emise in 2019.

FOTO A folosit datele unui card bancar si a cumparat haine si bijuterii de 8.000 de lei. Urmarea: dosar penal si retinere pentru 24 de ore

Politistii din Alba Iulia au retinut un tanar care este cercetat pentru efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos. Pentru obtinerea de probe si recuperarea prejudiciului, politistii au efectuat doua perchezitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )