Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO Incendiu puternic la uzina de armament din Cugir. O persoana este disparuta. Se intervine cu autospeciala pentru accidente chimice

Adevărul Adevărul,
FOTO Incendiu puternic la uzina de armament din Cugir. O persoana este disparuta. Se intervine cu autospeciala pentru accidente chimice

Un incendiu puternic cu degajare mare de fum se manifesta la Fabrica de Arme din Cugir, societate de stat ce produce armament si munitie. continuă pe Adevărul

FOTO Explozie de munitie urmata de un incendiu puternic la uzina de armament din Cugir. O femeie a fost gasita decedata

Un incendiu puternic cu degajare mare de fum se manifesta, luni, la fabrica de armament din Cugir, societate de stat ce produce armament si munitie. O persoana a fost gasita decedata.

Incendiu la o fabrica de armament din Cugir. O persoana a murit

Incendiu uriasla Uzina Mecanica din Cugir, judetul Alba. O persoana a murit. Potrivit autoritatilor, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. La fata locului a fost solicitata de la Sibiu si o.

Explozie la o fabrica de armament din Cugir. O persoana este posibil sa fie disparuta

Explozie la Uzina Mecanica din Cugir, judetul Alba. Surse vorbesc despre o persoana data disparuta. Primele informatii arata ca ar fi explodat munitia de incercare a produselor. La fata locului a fost s.

EXPLOZIE de munitie la Uzina Mecanica din Cugir. INCENDIU la un depozit al Fabricii de Arme. O persoana disparuta (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la uzina producatoare de armament din Cugir. Potrivit primelor informatii, o persoana este data disparuta, transmite Alba24. Sarcina pompierilor este.

EXPLOZIE de munitie la Uzina Mecanica din Cugir. INCENDIU la un depozit al Fabricii de Arme. O persoana gasita CARBONIZATA (VIDEO)

UPDATE: Din pacate, persoana data disparuta a fost gasita carbonizata. este vorba despre un barbatd e 51 de ani. Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la uzina producatoare de armament din.

Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Ploiesti

Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Ploiesti. Focul s-a extins cu repeziciune, alimentat de balotii de material plastic. Au ars peste 8. 000 de metri patrati si, pentru ca se degaja un.

Incendiu puternic intr-un bloc din Pitesti. Mai multe persoane au fost evacuate de urgenta

Un incendiu a izbucnit, sambata, intr-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Pitesti, zece persoane fiind evacuate din imobil. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )