Libnet.ro
UNICEF

15:16

FOTO Incendiu la una dintre cele mai frumoase manastiri din Vaslui. Casa de oaspeti a manastirii Moreni, mistuita de flacari

Adevărul Adevărul,
FOTO Incendiu la una dintre cele mai frumoase manastiri din Vaslui. Casa de oaspeti a manastirii Moreni, mistuita de flacari

Un incendiu violent a izbucnit sambata la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vaslui. Flacari uriase au inghitit casa de oaspeti a manastirii Moreni. Toate cele aproximativ 15 persoane, turisti si maici, care se aflau inauntru au iesit inainte ca focul sa se exitnda. Primele concluzii ale pompierilor arata ca incendiul a fost provocat de cosul de fum supraincalzit de la brutaria manastirii. continuă pe Adevărul

ANALIZA Iranul, un posibil El Dorado pentru producatorii auto mondiali - Cum arata una dintre cele mai putin cunoscute piete auto

Iranul, o tara cu 80 de milioane de locuitori, este pe cale sa devina noua tinta pentru cei mai mari producatori auto mondiali, dupa acordul nuclear istoric semnat de Teheran si marile puteri. Iranul este o piata atipica, plina de masini Peugeot vechi, dar si de modele chinezesti, Iranul fiind principala destinatie de export a industriei auto din China. Despre o piata auto cu totul speciala si despre efectele pe care le poate avea intelegerea istorica puteti citi in articol.

Cele mai frumoase locuri din judetul Galati, care trebuie neaparat vizitate - FOTO

Lista celor mai frumoase locuri din judetu Galati include cateva minuni ale naturii, cum ar fi padurile Adam, Garboavele si Buciumeni si lacurile Brates si Talabasca, dar si cateva obiective care inglobeaza munca omului, precum Turnul TV, herghelia Tulucesti, biserica Precista sau Faleza Dunarii.

FOTO Un Ford Mercury Monarch fabricat in 1979 face furori pe strazile Timisoarei

Una dintre cele mai frumoase masini de epoca de pe strazile Timisoarei este un Ford Mercury Monarch de culoare rosie.

Cum a ajuns Bistrita sa fie reprezentata de un strut, simbolul uneia dintre cele mai puternice dinastii europene

Bistrita este singurul oras din Romania care are pe stema sa strutul, simbolul uneia dintre cele mai puternice dinastii europene. Micul burg sasesc din inima Transilvaniei a primit dreptul de a folosi strutul datorita faptului ca orasul a sprijinit dinastia d`Anjou in lupta cu nobilimea maghiara.

Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru pasionatii de istorie

Vara este anotimpul predilect pentru vacante. La mare sau la munte, exotica sau culturala, exista pentru fiecare o varianta, dupa preferinte. Dar pasionatii de istorie unde merg? Acesta este intrebarea la care.

Cele mai frumoase fotografii de la Aeromania 2015. Evenimentul aviatic a adunat peste 15.000 de spectatori

Juriul de la Aeroportul Tuzla a desemnat castigatorii concursului de fotografie Aeromania 2015. Peste 15. 500 de oameni au venit pe 4 iulie la Aeroportul Tuzla pentru a se bucura de o zi dedicata aviatiei si spectacolului.

Doua dintre cele mai aclamate violoniste de origine romana in plan international, la Duminicile Muzicale ale Festivalului Enescu despre talent si valoare

Violonistele Sarah si Deborah Nemtanu via Skype), lidere de orchestra internationala vioara intai in Orchestra Nationala a Frantei, respectiv vioara intai in Orchestra de Camera din Paris si.

Doua dintre cele mai aclamate violoniste de origine romana in plan international, povestesc despre talent si valoare

Violonistele Sarah si Deborah Nemtanu via Skype), lidere de orchestra internationala vioara intai in Orchestra Nationala a Frantei, respectiv vioara intai in Orchestra de Camera din Paris si.

FOTO. Romania, tara tuturor posibilitatilor: in Ploiesti, doi stalpi de electricitate au fost amplasati in MIJLOCUL strazii

Doi stalpi de electricitate au fost amplasati in mijlocul carosabilului, intr-una dintre cele mai mari intersectii din centrul municipiului Ploiesti.

Legatura dintre Elisabeta Bathory, una dintre cele mai crude femei din istoria omenirii, si uciderea unui balaur

O legenda locala de domeniul fantasticului face trimiteri la originea familiei nobiliare Bathory, care l-a dat lumii pe regele Poloniei, Stefan Bathory, pe contesa Elisabeta Bathory, cea mai cruda femeie din istoria omenirii, dar si numerosi principi, printre care si Sigismund Bathory, adversarul lui Mihai Viteazu de la Guruslau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )