Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO Incendiul de la sectia Covid din Turcia: Bilantul deceselor a crescut la 10

Hotnews Hotnews,
 FOTO Incendiul de la sectia Covid din Turcia: Bilantul deceselor a crescut la 10

Bilantul victimelor in urma incendiului de sambata de la spitalul din Gaziantep, in sud-estul Turciei, a ajuns la zece persoane, toate cu Covid-19, a anuntat ministrul turc al sanatatii, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Incendiu la o sectie de Terapie Intensiva pentru pacienti Covid din Turcia: Noua morti - UPDATE

Un incendiu care a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva pentru pacienti Covid a unui spital privat a ucis noua oameni, a anuntat guvernatorul provinciei Gaziantep, din sud-estul Turciei, transmite Reuters.

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

Bilantul deceselor de Covid-19 creste in Maramures. in ultimele 24 de ore au fost raportate 7 noi decese

Sapte noi decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore la pacienti confirmati cu Covid-19 in judetul Maramures. Bilantul total ajunge la 365.

Judetul Ilfov, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.15 Indicele se apropie de 7 si in Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 18 decembrie, inca 5340 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in Judetul Ilfovse inregistreaza cea mai mare.

Merci Boomer!: Generatia Covid din Franta da vina pe varstnici pentru restrictiile pe care le sufera din cauza carantinei

Este Covid-19 pe punctul de a accentua razboiul dintre generatii? Ignorati, izolati si aratati cu degetul fara incetare, studentii si tinerii francezi nu mai ezita si isi exprima cu voce tare resentimentele pe care le au fata de seniori, pe care ii acuza ca le ipotecheaza viitorul, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )