Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO. Italienii, infuriati de o caricatura din Charlie Hebdo in care victimele cutremurului sunt prezentate ca varietati de paste

România Liberă România Liberă,
FOTO. Italienii, infuriati de o caricatura din Charlie Hebdo in care victimele cutremurului sunt prezentate ca varietati de paste

Revista satirica franceza Charlie Hebdo, vizata de un atac terorist in 2015 pentru umorul ei considerat jignitor, a fost criticata vineri de italieni pentru ca a prezentat intr-o caricatura victime ale cutremurului soldat cu aproape 300 de morti ca pe diferite feluri de paste, relateaza Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Italienii, infuriati de o caricatura din Charlie Hebdo. Cum au fost desenate victimele cutremurului - FOTO

Revista satirica franceza Charlie Hebdo, vizata de un atac terorist in 2015 pentru umorul ei considerat jignitor, a fost criticata vineri de italieni pentru ca a prezentat intr-o caricatura victime ale.

Caricatura Charlie Hebdo care socheaza Italia: Cutremur in stil italian: penne cu sos de rosii, penne gratinate si lasagna / Nu stim inca daca seismul ar fi strigat Allah Akbar inainte sa tremure (FOTO)

Cutremurul devastator din Italia a devenit subiectul uneia dintrea caricaturile publicate in revista franceza de satira Charlie Hebdo. Sub titlul Cutremur in stil italian: penne cu sos de rosii,.

Scandalul provocat de caricatura Charlie Hebdo despre seismul din Italia trece la faza pe regrete. Ambasada franceza se delimiteaza, caricaturistii le transmit italienilor ca mafia le-a construit casele (FOTO)

Dupa ce regiunea Amatrice a fost lovita de un cutremur devastator, sub titlul Cutremur in stil italian: penne cu sos de rosii, penne gratinate si lasagna, cei de la Charlie Hebdo au publicat o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )