Libnet.ro
UNICEF

16:15

FOTO. Klaus Iohannis va sustine, din tribuna, echipa Romaniei la Cupa Davis

România Liberă România Liberă,
FOTO. Klaus Iohannis va sustine, din tribuna, echipa Romaniei la Cupa Davis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la o partida de tenis dintre echipele Romaniei si Israelului in cadrul Cupei Devis. Meciurile au loc in sala Transilvania din Sibiu. continuă pe România Liberă

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

CSM cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de astazi, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta, transmit surse din presa.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

Prima sedinta a CSAT condusa de Klaus Iohannis: Situatia din Ucraina, prima tema de pe ordinea de zi (VIDEO)

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti la ora 15:00 in prima sedinta condusa de Klaus Iohannis in calitate de presedinte. Si aceasta nu e singura premiera. La sedinta va mai.

UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala Adrian-George Scutaru. Tatiana Niculescu Bran: George Scutaru a demisionat din motive personale. UPDATE: Potrivit informatiilor HotNews. ro, eliberarea din functie a lui George Scurtaru este o demitere in toata regula si nu anunta o numire intr-o functie mai importanta cum se vehiculeaza, de plida sefia Serviciului de Informatii Externe.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania are nevoie de un sistem de educatie, care sa raspunda nevoilor reale de pe piata muncii. Iohannis s-a intalnit miercuri, la Cotroceni, cu o delegatie a.

Klaus Iohannis si Republica Moldova. Un nou inceput?

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita la Chisinau in zilele de 24 si 25 februarie. Nu a fost prima vizita oficiala a presedintelui ales al Romaniei peste hotare, deoarece aceasta a fost amanata in ianuarie pe fondul intenselor negocieri de la Chisinau, pe marginea formarii noului guvern.

Natalia Gherman l-a asigurat pe Klaus Iohannis ca Republica Moldova isi va mentine ferm parcursul european

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a reiterat, in timpul unei intrevederi avute astazi cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, faptul ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea integrarii europene.

Klaus Iohannis a participat la investirea in functie a noului director SRI: intr-o societate deschisa, institutiile servesc cetateanul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat marti, la investirea in functie a noului director al Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )