Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO: Liderul nord-coreean Kim Jong-un, cel mai SEXY barbat in viata in 2012. ...

România Liberă România Liberă,
FOTO: Liderul nord-coreean Kim Jong-un, cel mai SEXY barbat in viata in 2012. ...

Cotidianul Poporului din China, cel mai mare ziar al Partidului Comunist chinez, a preluat ca fiind adevarata o gluma facuta de site-ului american The Onion prin care liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata in anul 2012. Site-ul ziarului chinezesc a publicat, in acest sens, o galerie uriasa cu 55 de fotografii sugestive pentru frumusetea, farmecul si autoritatea liderului de la Phenian. Conform businessinsider. com, nu exista nici o dovada conform careia . continuă pe România Liberă

FOTO: Liderul nord-coreean Kim Jong-un, cel mai sexy barbat in viata in 2012. ...

Cotidianul Poporului din China, cel mai mare ziar al Partidului Comunist chinez, a preluat ca fiind adevarata o gluma facuta de site-ului american The Onion prin care liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata in anul 2012. Site-ul ziarului chinezesc a publicat, in acest sens, o galerie uriasa cu 55 de fotografii sugestive pentru frumusetea, farmecul si autoritatea liderului de la Phenian. Conform businessinsider. com, nu exista nici o dovada conform careia .

Pana unde merge propaganda in Coreea de Nord. Liderul Kim Jong Un a vizitat una din aceste minuni

Aceste imagini sunt facute pentru ca intreaga lume sa vada cat de bine o duc louitorii din Coreea de Nord. Nimeni nu a auzit acolo de criza economica, iar locuitorii sunt multumitor pentru asta, preaiubitului lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )