Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Liviu Dragnea, arogante la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!!!

România Liberă România Liberă,
FOTO. Liviu Dragnea, arogante la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!!!

Presedintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, cu o poza realizata in timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, ironii la adresa protestatarilor: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale.

Dragnea, ironii la adresa PROTESTATARILOR: Au schimbat ORA! NOAPTEA CA HOTII (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale.

VIDEO. Tudorel Toader, la Bruxelles, despre OUG 13: Ordonanta nu a fost o problema. Problema a fost ca s-a adoptat noaptea.Gabriel Liiceanu: Liviu Dragnea si colegii lui ar face orice pentru a nu intra la puscarie si pentru a-si salva averile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut, miercuri, in cadrul unei dezbateri din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, ca problema nu a fost Ordonanta de Urgenta 13, ci faptul ca actul normativ a fost adoptat noaptea. Pe de alta parte, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca Liviu Dragnea si colegii lui din PSD ar face orice pentru a nu intra la puscarie si pentru a-si salva averile.

Esec umilitor pentru Liviu Dragnea: Presedintele si premierul Israelului au refuzat sa se intalneasca cu presedintele PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a efectuat in perioada 4-6 martie o vizita pe linei parlamentara in Israel. Dorinta presedintelui Camerei Deputatilor a fost ca sa profite de aceasta ocazie pentru a avea o.

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o imagine de la protestele impotriva OUG 13, cu mesajul: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii! rezist nudorm

Presedintele PSD Liviu Dragnea a postat sambata pe Facebook o imagine de la unul dintre protestele monstru din Piata Victoriei fata de OUG 13, pe fotografie fiind scris un mesaj ironic ce pleaca de la trecerea la ora de vara, ce va avea loc in aceasta noapte.

Liviu Dragnea, mesaj catre Liiceanu: O minciuna este o minciuna. Nu puteti spune ca ati mintit putintel

Liviu Dragnea, liderul PSD, i-a transmis un mesaj pe Facebook lui Gabriel Liiceanu, in care spune ca o minciuna este o minciuna, indiferent ca este rostita de un intelectual si ca interpretarile date de Liiceanu declaratiilor sale despre DNA sunt la fel de jenante precum ale celor care argumenteaza ca x% plagiat nu ar fi plagiat.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ii raspunde lui Gabriel Liiceanu: O minciuna este o minciuna, chiar daca e rostita de un intelectual de marca

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, seful social-democratilor, ii raspunde filosofului Gabriel Liiceanu care a explicat, intr-un editorial scris pe platforma Contributors. ro, ca citatul pe care i l-a atribuit liderului PSD, in declaratia sa de la Bruxelles, reprezinta un adevar.

Liviu Dragnea: Cred ca este o decizie inteleapta a presedintelui Iohannis de a discuta cu majoritatea parlamentara despre alegerea directorului SIE. Ar fi indicat un om politic

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat joi ca este de dorit ca viitorul director al Serviciului de Informatii Externe SIE) sa fie un om politic si a calificat drept inteleapta decizia.

Liviu Dragnea sustine ca la conducerea SIE ar fi necesar un om politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, considera drept inteleapta decizia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, de a se consulta cu reprezentanti ai majoritatii parlamentare pentru numirea directorului SIE.

Liviu Dragnea: Ma gandesc serios sa-i fac plangere penala lui Gabriel Liiceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca se gandeste serios sa-i faca plangere penala lui Gabriel Liiceanu pentru o declaratie pe care acesta a facut-o in Parlamentul European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )