Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

România Liberă România Liberă,
FOTO Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a iesit din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiat, luni, circa o ora, fiind asteptat la iesire, cu aplauze, de sustinatorii lui. continuă pe România Liberă

FOTO Liviu Dragnea este urmarit penal de procurorii DNA intr-un dosar de frauda cu fonduri europene

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

FOTO Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de procurorii DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a iesit din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiat, luni, circa o ora, fiind asteptat la iesire, cu aplauze, de sustinatorii lui.

Ce le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD dupa acuzatiile DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fr.

Liviu Dragnea este urmarit penal de DNA. Prejudiciul este unul urias. Ce acuzatii i se aduc

UPDATE - Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea se duce astazi la DNA

Liderul Partidului Social Democrat PSD) Liviu Dragnea merge astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), anuntul fiind facut chiar de el cu o zi in urma, fara insa a preciza in ce dosar a fost chemat de procurorii anticoruptie, potrivit News. ro.

Surse: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat de procurori la DNA, potrivit unor surse. Liderul PSD ar fi fost citat pentru vineri, insa a anuntat ca nu poate merge si le-a cerut procurorilor sa.

Presedintele PSD Liviu Dragnea este audiat astazi la DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns luni la DNA, fara a se sti in ce dosar a fost chemat de procurorii anticoruptie. Mai multi membri PSD s-au prezentat la DNA in semn de sustinere fata de liderul social-democrat.

UPDATE Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost audiat luni la DNA. El ar avea calitatea de suspect intr-un nou dosar

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost luni la DNA, fara a se sti deocamdata in ce dosar a fost chemat de procurorii anticoruptie. Surse judiciare spun, potrivit News. ro, ca Dragnea ar avea calitatea de suspect intr-un nou dosar, al treilea, privind fapte de coruptie.

Liviu Dragnea, intampinat cu aplauze la intrare in sediul DNA. Mai multi lideri PSD s-au strans in fata parchetului sa-l sustina: Neacsu, Manda si Stanescu

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost audiat timp de 40 de minute la sediul DNA. Politicianul nu a facut nicio declaratie, nici la intrare in DNA, nici la iesirea din parchet. in acest moment, procurorii il audiaza pe omul de afaceri Marian Fiscuci. in fata sediului DNA sunt aproximativ 40-50 de persoane care-l sustin pe liderul PSD, printre acestia Claudiu Manda, Paul Stanescu, Andreea Cosma si Marian Neacsu.

Liviu Dragnea, audiat de procurorii DNA. A fost citat intr-un dosar de coruptie

50 - Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit luni la DNA, dupa ce a fost citat de procurori intr-un dosar de coruptie, informatie confirmata de liderul PSD. Stirea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )