Libnet.ro
UNICEF

09:17

FOTO Loredana, in lacrimi la Vocea Romaniei. Un cantaret de 64 de ani a impresionat-o pe artista

Adevărul Adevărul,
FOTO Loredana, in lacrimi la Vocea Romaniei. Un cantaret de 64 de ani a impresionat-o pe artista

Prima editie din al treilea sezon al emisiunii de la Pro TV a adus in fata publicului voci deja exersate pe marile scene. Printre aspirantii tineri, un domn distins a facut nota discordanta, prin varsta si interpretare. Veteranul i-a dedicat Loredanei piesa Cine iubeste si lasa, iar profesoara l-a primit in echipa sa, cu respect si cu bratele deschise. continuă pe Adevărul

Loredana, in lacrimi la Vocea Romaniei. Un cantaret de 64 de ani a impresionat-o pe artista

Prima editie din al treilea sezon al emisiunii de la Pro TV a adus in fata publicului voci deja exersate pe marile scene. Printre aspirantii tineri, un domn distins a facut nota discordanta, prin varsta si interpretare. Veteranul i-a dedicat Loredanei piesa Cine iubeste si lasa, iar profesoara l-a primit in echipa sa.

Cine s-a prezentat la auditiile pentru Vocea Romaniei

Sambata debuteaza noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei, iar la auditii s-au prezentat si cativa artisti cunoscuti publicului. Ramane de vazut daca antrenorii s-au lasat impresionati de calitatile lor artistice.

Incepe Vocea Romaniei! La ce sa ne asteptam!

Sambata, 28 septembrie, Vocea Romaniei revine la Pro Tv cu un nou sezon incendiar, gata sa-i aduca in fata publicului pe urmatorul Stefan Stan sau noua Julie Mayaya.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )