Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Lovitura pentru Guvernul PSD: Comisia Europeana nu a dat derogare pentru aplicarea Split TVA

România Liberă România Liberă,
FOTO Lovitura pentru Guvernul PSD: Comisia Europeana nu a dat derogare pentru aplicarea Split TVA

Romania nici macar nu a cerut derogare de la Comisia Europeana pentru a implementa sistemul de plata defalcata a TVA, cum au facut Italia si Polonia cand au aplicat astfel de masuri. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana, apel pentru finalizarea uniunii bancare pana in 2018

Comisia Europeana a publicat astazi o comunicare ce traseaza o traiectorie ambitioasa, dar realista, pentru ajungerea la un acord asupra aspectelor restante ale Uniunii bancare, pe baza angajamentelor asumate de Consiliul UE, se arata intr-un comunicat de presa el Executivului comunitar.

DOCUMENT Ce spune Comisia Europeana despre split TVA: Romania nici macar nu a cerut derogare

Romania nici macar nu a cerut derogare de la Comisia Europeana pentru a implementa sistemul de plata defalcata a TVA, cum au facut Italia si Polonia cand au aplicat astfel de masuri, se arata intr-un raspuns al comisarului european Pierre Moscovici, responsabil pentru fiscalitate in cadrul Comisiei Europene, la o intrebare a deputatului USR Claudiu Nasui.

Comisia Europeana lanseaza un apel pentru finalizarea Uniunii bancare pana in 2018

Uniunea bancara trebuie sa fie finalizata daca dorim ca ea sa isi atinga intregul potential, adica de a face Uniunea Economica si Monetara UEM) mai stabila si mai rezistenta la socuri, limitand in acelasi timp necesitatea partajarii publice a riscurilor, arata Comisia Europeana intr-un raport prin care face un apel pentru finalizarea acestei uniuni pana in 2018.

Consilierii generali Ciprian Ciucu si Catalin Deaconescu vor sesiza Consiliul Concurentei si Comisia Europeana in cazul celor 22 de firme infiintate de Primaria Capitalei

Consilierii generali Ciprian Ciucu si Catalin Deaconescu vor sesiza Consiliul Concurentei si Comisia Europeana in cazul celor 22 de firme infiintate de Primaria Capitalei, la propunerea primarului general Gabriela Firea, a declarat miercuri, Ciprian Ciucu, consilier general PNL, in cadrul unei dezbateri publice. Astfel, cele doua institutii ar urma sa verifice cum afecteaza piata libera aceste companii si daca nu se considera ajutor de stat banii dati de municipalitate. Aceasta afirmatie a fost facuta si de Florin Citu, senator PNL, care a declarat si ca va cere reprezentantilor Consiliului Concurentei sa prezinte in fata unei comisii parlamentare un punct de vedere privind infiintarea celor 22 de firme.

Dacian Ciolos: Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ca Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult! Ciolos afirma ca Nu numai ca nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu Premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016.

O noua lovitura pentru PSD: Si-a dat demisia

Lucrurile sunt tensionate in PSD, mai ales ca urmare a neintelegerilor dintre premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Desi lucrurile nu sunt deloc asa cum se cere, PSD primeste o.

Romania nu a cerut derogare de la Comisia Europeana pentru plata defalcata a TVA

Deputatul USR Claudiu Nasui acuza Guvernul ca in disperarea de a face rost de bani cat mai repede a introdus prin ordonanta de urgenta sistemul Split TVA fara sa ceara derogare de la Bruxelles, desi regulile TVA sunt strict reglementate de Uniunea Europeana.

Comisia Europeana nu este de acord cu tranzactionarea a 70% din gaze doar pe bursa OPCOM, amenintand Romania cu procedura de infringement, insa pe de alta parte propune o solutie: Obligatia transferurilor de titluri de gaze exclusiv printr-un punct virtu

Amendamentele la OUG 64/2017 privind piata gazelor naturale, aprobate recent de Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor, ar putea incalca libertatile fundamentale prevazute in Tratatul privind functionarea Uniunii Europene si principiile pietei libere de energie, se arata intr-o scrisoare obtinuta de HotNews. ro, a comisarului european pentru energie si schimbari climatice, Miguel Arias Canete, catre Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, Toma Petcu, ministrul energiei si Iulian Iancu, presedintele Comisiei pentru Industrii. In scrisoare se arata ca Romania risca procedura de infringement daca amendamentele vor fi adoptate definitiv de Parlament. Pe de alta parte, Canete este de acord cu argumentul Comisiei pentru Industrii in favoarea unei mai mari transparente asupra preturilor, insa pentru atingerea acestui obiectiv exista si alte solutii precum obligatia transferurilor de titluri de gaze exclusiv printr-un punct virtual de tranzactionare din Romania.

Exclusiv Comisia Europeana nu este de acord cu tranzactionarea a 70% din gaze doar pe bursa OPCOM, amenintand Romania cu procedura de infringement, insa pe de alta parte propune o solutie: Obligatia transferurilor de titluri de gaze exclusiv printr-un pu

Amendamentele la OUG 64/2017 privind piata gazelor naturale, aprobate recent de Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor, ar putea incalca libertatile fundamentale prevazute in Tratatul privind functionarea Uniunii Europene si principiile pietei libere de energie, se arata intr-o scrisoare obtinuta de HotNews. ro, a comisarului european pentru energie si schimbari climatice, Miguel Arias Canete, catre Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, Toma Petcu, ministrul energiei si Iulian Iancu, presedintele Comisiei pentru Industrii. In scrisoare se arata ca Romania risca procedura de infringement daca amendamentele vor fi adoptate definitiv de Parlament. Pe de alta parte, Canete este de acord cu argumentul Comisiei pentru Industrii in favoarea unei mai mari transparente asupra preturilor, insa pentru atingerea acestui obiectiv exista si alte solutii precum obligatia transferurilor de titluri de gaze exclusiv printr-un punct virtual de tranzactionare.

Pesticidele starnesc divergente intre Parlamentul European si Comisia Europeana

Parlamentul a blocat propunerea Comisiei Europene care ar fi scutit unele substante chimice din pesticide de la identificarea perturbatorilor endocrini, chiar daca au fost proiectate pentru a ataca sistemul endocrin al organismelor, de exemplu in daunatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3291 seconds )