Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO Melania Trump voteaza cu stil. Prima Doamna a SUA s-a prezentat la urne intr-o tinuta de lux

Adevărul Adevărul,
FOTO Melania Trump voteaza cu stil. Prima Doamna a SUA s-a prezentat la urne intr-o tinuta de lux

Melania Trump 50 de ani) a mers la vot marti dimineata, in Florida, si a oferit inca o data o lectie de stil, intr-o rochie Gucci in valoare de 4. 500 de dolari. continuă pe Adevărul

Cum a aparut Melania Trump la vot. Lumea a avut un soc: a facut o mare greseala

Melania Trump a uimit pe toata lumea cu aparitia sa la vot. Cum a ales sa se imbrace Prima Doamna si ce detaliu a iesit in evidenta din tinuta ei? Sotia lui Donald Trump a facut o mare greseala. Aparitia Melaniei Trump la vot. Ce greseala a facut? Melania Trump nu putea ca tocmai azi .

ALEGERI SUA: Melania Trump a mers la vot fara masca

Melania Trump, a mers sa isi exprime votul pentru alegerile prezidentiale la sectia de votare din Palm Beach, Florida. Aceasta nu a purtat masca in interiorul sectiei, desi in districtul de care apartine masca de protectie e obligatorie.

Melania Trump, tinuta exorbitanta in ziua votului. Mesajul subliminal pe care ar fi vrut sa il transmita prin imprimeul rochiei

Melania Trump o bifat o noua aparitie impecabila, dar controversata,in ziua votului. Sotia actualului presedinte al Amercii s-a facut remarcata atat prin tinuta estimata la nu mai putin de 30. 000 de do.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )