Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO: Militari ROMANI, in 1944. Cum a fost eliberata Crimeea de Armata Rosie.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Militari ROMANI, in 1944. Cum a fost eliberata Crimeea de Armata Rosie.

Operatiunea prin care Crimeea si Sevastopolul au fost eliberate de Armata Rosie, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a avut loc intre 8 aprilie si 12 mai si s-a incheiat cu victoria sovieticilor in fata armatei germane si a aliatilor lor romani. Citeste si: FOTO din al Doilea Razboi Mondial: Cum a fost invadata URSS de catre GERMANIA nazista Consecinta: trupele germane si romane au fost evacuate pe calea apei, iar fortele celui de-al patrulea front ucrainean au pus stapanire pe . continuă pe România Liberă

Ambasada Frantei va decora noua militari romani, ca apreciere pentru colaborarea din Afganistan

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, va decora, miercuri, la ora 12:00, la sediul Statului Major al Fortelor Terestre, noua militari romani care au participat alaturi de militarii fracnezi la misiune.

Ambasada Frantei va decora noua militari romani, ca apreciere pentru colaborarea din Afganistan.

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, va decora, miercuri, la ora 12:00, la sediul Statului Major al Fortelor Terestre, noua militari romani care au participat alaturi de militarii fracnezi la misiune ISAF din Afganistan, potrivit B1. ro. Opt dintre acesti militari apartin Fortelor Terestre si au cooperat cu militarii francezi in cadrul misiunii NATO de instruire a armatei afgane in domeniul blindatelor in Kabul. Militarul apartinand Fortelor Aeriene romane a participat alaturi de .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )