Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO. Moschee din Statele Unite, avariata, dupa ce un dispozitiv improvizat a explodat

România Liberă România Liberă,
FOTO. Moschee din Statele Unite, avariata, dupa ce un dispozitiv improvizat a explodat

Un dispozitiv exploziv improvizat a fost detonat, sambata dimineata, la o moschee din orasul american Minneapolis. Potrivit FBI, deflagratia a provocat doar pagube materiale, dar autoritatile sunt in cautarea autorilor. continuă pe România Liberă

Explozie puternica la o scoala din Statele Unite. Mai multi morti si raniti - VIDEO

O explozie puternica s-a produs la o scoala privata din Minneapolis. Explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze, au anuntat autoritatile locale, potrivit news. ro. Doua persoane si-au pierdut viata,.

Statele Unite au notificat ONU ca se retrag din Acordul de la Paris. Raman insa la masa negocierilor

Administratia Trump a emis, sambata, prima instiintare scrisa in care a anuntat Organizatia Natiunilor Unite ca Statele Unite se vor retrage din Acordul de la Paris, insa vor continua sa participe la discutiile pe marginea schimbarilor climatice.

Statele Unite au propus un proiect de rezolutie care ar lovi drastic regimul stalinist de la Phenian

Statele Unite au depus vineri un proiect de rezolutie ce urmareste scaderea veniturilor Coreei de Nord cu un miliard de dolari, iar un vot in Consiliul de Securitate al ONU ar putea avea loc sambata, relateaza AFP.

ONU decide sambata in privinta noilor sanctiuni contra Coreii de Nord. Ce pedepse au propus Statele Unite pentru regimul Kim Jong Un

ONU va decide sambata in privinta rezolutiei propuse de Statele Unite, menita sa reduca cu o treime veniturile de 3 miliarde de dolari din exporturi ale Coreii de Nord, sanctiunea fiind propusa din cauza celor doua teste ale Phenianului din iulie cu rachete intercontinentale, informeaza Reuters.

Scrisoarea de intentie dintre Romania si Statele Unite este parte a unui proces de tip FMS

Scrisoarea de intentie prin care Guvernul roman anunta Statele Unite asupra disponibilitatii de achizitionare a unor elicoptere de atac este parte a unui proces de tipul Foreign Military Sale FMS), iar negocierile se deruleaza intre reprezentantii celor doua guverne, au transmis, pentru News. ro, reprezentantii constructorului american de elicoptere Bell Helicopter.

Ministrul Melescanu sustine ca Statele Unite vor ridica vizele pentru romani intr-un termen de unu - doi ani de acum inainte

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat vineri seara, la Digi 24, ca Statele Unite vor renunta la vizele pentru cetatenii romani intr-un interval de unu - doi ani de acum inainte.

Premierul rus acuza Statele Unite de declansarea unui razboi comercial

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat miercuri ca sanctiunile economice impuse tarii sale de Statele Unite inseamna un adevarat razboi comercial, transmit agentiile internationale de.

Prim-ministrul Rusie: noile sanctiuni economice impuse de Statele Unite echivaleaza cu un razboi comercial total

Noile sanctiuni economice impuse Rusiei de catre Statele Unite, pe care presedintele Donald Trump tocmai ce le-a aprobat, echivaleaza cu un razboi comercial total, a afirmat prim-ministrul Rusiei, Dmitry Medvedev.

Medvedev: Noile sanctiuni economice impuse de Statele Unite echivaleaza cu un razboi comercial total

Noile sanctiuni economice impuse Rusiei de catre Statele Unite, pe care presedintele Donald Trump tocmai le-a aprobat, echivaleaza cu un razboi comercial total, a afirmat prim-ministrul Rusiei, Dmitry Medvedev.

Marele Juriu a emis citatii cu privire la intalnirea dintre Trump Jr. si avocata rusa

Un Juriu din Statele Unite a emis citatii care fac referire la intalnirea din iunie, anul trecut, dintre fiul presedintelui Donald Trump, ginerele acestuia, si o avocata rusa, marcand un nou pas in investigatiile privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )