Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO. Noile modele Mercedes-Benz ajung in showroom-urile din Romania.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Noile modele Mercedes-Benz ajung in showroom-urile din Romania.

Noile modele Mercedes-Benz - GLA si noua Clasa C - ajung in showroom-urile din Romania, incepand cu data de 15 martie. Noul GLA Modelul GLA este al patrulea model compact de noua generatie Mercedes-Benz, fiind primul SUV al marcii disponibil optional cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala permanenta 4MATIC cu distributie variabila a cuplului motor. Mercedes-Benz GLA este echipat cu sistemul de detectare a oboselii ATTENTION ASSIST si cu cel de prevenire a coliziunilor din . continuă pe România Liberă

FOTO. Noi modele Mercedes-Benz ajung in showroom-urile din Romania.

Noile modele Mercedes-Benz - GLA si noua Clasa C - ajung in showroom-urile din Romania, incepand cu data de 15 martie. Noul GLA Modelul GLA este al patrulea model compact de noua generatie Mercedes-Benz, fiind primul SUV al marcii disponibil optional cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala permanenta 4MATIC cu distributie variabila a cuplului motor. Mercedes-Benz GLA este echipat cu sistemul de detectare a oboselii ATTENTION ASSIST si cu cel de prevenire a coliziunilor din .

Mercedes-Benz GLA si noua Clasa C au ajuns in showroom-urile din Romania

Mercedes-Benz GLA si noua Clasa C, modele lansate oficial pe plan international la finalul anului trecut, sunt disponibile in showroom-urile din Romania din 15 martie.

Mercedes Benz Romania o oferit trei masini catre trei FR de Tenis si alte doua insitutii.

Mercedes-Benz Romania a incheiat un parteneriat cu trei insitutii sportive prin care se angajeaza sa ofere cate un Mercedes Vito catre Federatia Romana de Tenis, Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern si Fundatia Olimpica Romana. Ne bucura aceste noi parteneriate, pentru ca putem sprijini ambitia si determinarea campionilor Romaniei de maine! , a declarat Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania, intr-un comunicat al companiei. Cele trei Vito sunt oferite celor trei entitati .

Boris Billich, Mercedes-Benz: Avem nevoie de timp pentru a ne reveni dupa criza

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania, a declarat ca grupul pe care il conduce are nevoie de timp pentru a-si reveni dupa criza. Avem nevoie de timp pentru a ne reveni dupa criza economica, a Billich, la un eveniment la care compania a.

Mercedes-Benz Viano isi incheie cariera in Romania cu 400 unitati livrate, iar importatorul tinteste mai sus cu inlocuitorul sau, Clasa V

Mercedes-Benz Viano, monovolum business utilizat in principal de hoteluri ca shuttle si servicii de concierge, isi termina cariera comerciala in Romania cu circa 400 de unitati livrate in intervalul 2008-2013, iar inlocuitorul sau, Clasa V, va fi lansat in urmatoarele luni pe piata romaneasca, cu ambitii si mai mari: vanzari anuale de circa 100 unitati.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )