Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Nokia Lumia 925 ar putea fi noul telefon pe care Nokia il lanseaza maine

Adevărul Adevărul,
FOTO Nokia Lumia 925 ar putea fi noul telefon pe care Nokia il lanseaza maine

Nokia sustine un eveniment in mai putin de 24 de ore, iar o poza cu ceea ce pare a fi urmatorul terminal a aparut deja. Nokia Lumia 925 este numele indicat pentru noul telefon. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Urmatorul Nokia Lumia, ultimele detalii: Nokia promite o camera foto impresionanta pe noul smartphone

Nokia Lumia 928 a fost confirmat oficial, dar se pare ca Nokia nu ramane fara asi in maneca pentru evenimentul de maine. Astazi a publicat un videoclip in care promoveaza un model nou din seria Lumia, iar camera foto va fi impresionanta.

Nokia Lumia 928 versus Nokia Lumia 920: 6 diferente notabile intre cele mai bune telefoane pe care le ofera Nokia

Nokia Lumia 928 a fost anuntat oficial, impreuna cu cateva specificatii. Ce aduce insa nou fata de modelul de anul trecut, celebrul Nokia Lumia 920?.

Nokia lanseaza cu incredere noul Lumia 928

Dupa luni de speculatii, imagini, specificatii si zvonuri de toate felurile, Nokia a lansat in sfarsit un nou smartphone high end Lumia 928. Urmasul lui Nokia Lumia 920, noul Lumia 928 va fi momentan disponibil doar in Statele Unite printr-un singur operator, Verizon. Tocmai pentru ca sunt convins ca o varianta modificata a acestui smartphone va ajunge si in alte colturi ale mapamondului, am optat sa detaliez un pic aceasta lansare. Cine stie, s-ar puteaa sa fie smartphone-ul care sa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )