Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Noua generatie Nissan Qashqai: crossoverul japonez primeste o noua infatisare.

România Liberă România Liberă,
FOTO Noua generatie Nissan Qashqai: crossoverul japonez primeste o noua infatisare.

Nissan Qashqai ajunge in 2014 la cea de a doua generatie, iar japonezii au lansat deja primele imagini oficiale cu noul crossover, care are o misiune dificila, sa ramana lider pe segmentul sau. Nissan Qashqai a primit o serie de imbunatatiri la nivel tehnic, iar aspectul sau exterior are o identitate mai bine conturata. Cea de a doua generatie a celui mai vandut crossover din Europa degaja, la nivel estetic, multa robustete, cu toate ca ramane un vehicul cu un ADN de model destinat mediului . continuă pe România Liberă

Cum arata a doua generatie Nissan Qashqai

Nissan a prezentat cea de-a doua generatie a crossover-ului Qashqai, model vandut in peste 2 milioane de unitati de la lansare, in 2007.

Nissan a prezentat noua generatie Qashqai

Nissan a prezentat in sfarsit, dupa o lunga serie de teasere, a doua generatie a crossoverului Qashqai. Prima generatie a avut o parte frontala mai putin reusita, a urmat un facelift rapid, iar apoi a devenit un succes instant de vanzari.

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata noul Nissan Qashqai, pe piata din 2014

Nissan a prezentat primele fotografii cu a doua generatie a SUV-ului compact Qashqai, precum si primele informatii despre aceasta. Masina este cu pana la 40 kg mai usoara si cu 49 mm mai lunga decat modelul care va iesi din productie, urmand sa fie disponibila pe piata incepand cu 1 februarie 2014, potrivit producatorului.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )