Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Noul BMW Seria 2 Coupe, baby-shark: Cum arata cel mai mic BMW in DOUA usi!.

România Liberă România Liberă,
FOTO Noul BMW Seria 2 Coupe, baby-shark: Cum arata cel mai mic BMW in DOUA usi!.

Noul BMW Seria 2 Coupe se apropie de premiera mondiala, o data cu lansarea sa la Salonul Auto de la Detroit, de la inceputul lui 2014, insa nemtii au facut publice primele imagini oficiale cu cel mai mic model in doua usi de la BMW. Noua generatie a coupeului continua revolutia inceputa de BMW si isi ia un numar de Serie par. Toate coupeurile de la BMW au primit numere pare, iar ultimul dintre ele nu va face exceptie de la regula. Astfel, inlocuitorul lui Seria 1 Coupe se va numi de acum . continuă pe România Liberă

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata BMW Seria 2 Coupe, inlocuitorul lui Seria 1 Coupe

BMW a prezentat primele fotografii oficiale cu BMW Seria 2 Coupe, modelul care va inlocuit Seria 1 Coupe si care este asteptat in viitor si intr-o versiune decapotabila. Preturile din Germania, fara TVA, pornesc de la 25. 168 euro pentru 220i, versiunea 220d pleaca de la 27. 310 euro, iar varful de gama M235i de la 36. 764 euro, a anuntat producatorul auto german.

BMW Seria 2, surprins complet necamuflat inainte de prezentarea oficiala

BMW va lansa in 2014 un nou model, Seria 2 Coupe, care va inlocui Seria 1 Coupe, iar primele poze cu masina au inceput deja sa circule pe internet, cu trei zile inainte ca primele informatii oficiale despre masina sa fie facute publice de catre constructorul auto german.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )