Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO Noul Mercedes-Benz Clasa V: revenire de senzatie, Adio Viano!.

România Liberă România Liberă,
FOTO Noul Mercedes-Benz Clasa V: revenire de senzatie, Adio Viano!.

Mercedes a dezvaluit primele informatii oficiale despre noul model Clasa V, in cadrul unui eveniment care a avut loc in Munchen. Clasa V, care va avea rolul de a-l inlocui pe Viano, nu este tocmai nou pe piata, modelul aparand pentru prima data pe piata in 1996. Noua generatie a monovolumului cu opt locuri reprezinta o revenire importanta in portofoliul Mercedes, iar sarcina sa nu va fi una usoara. Clasa V va trebui sa atraga nu doar clientii traditionali ai lui Viano, ci si publicul lui Clasa . continuă pe România Liberă

CEO, Mercedes-Benz: Romanii sunt atrasi de design. Urmeaza sa lansam sase modele noi

Mercedes-Benz a urcat anul trecut in Romania pe primul loc in segmentul premium, cu 1. 947 de unitati inmatriculate, inregistrand o cota de 36%, intr-o piata in care se vand foarte bine SUV-urile si autoturismele cu un design aparte, potrivit lui Boris.

Presedintele Mercedes-Benz Romania estimeaza o usoara crestere in industria auto in 2014

Presedintele director general al companiei Mercedes-Benz Romania, Boris Billich, estimeaza o usoara crestere a pietei auto locale in 2014, pe fondul reluarii cresterii economice si avansului solid al industriei romanesti si al exporturilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )