Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO NOUL Mercedes Clasa S, primele imagini cu nava amiral a nemtilor.

România Liberă România Liberă,
FOTO NOUL Mercedes Clasa S, primele imagini cu nava amiral a nemtilor.

Mercedes a lansat primele imagini si informatii oficiale cu noua generatie a limuzinei Clasa S dupa un lung sir de teasere si imagini scapate pe internet. Modelul are premiera mondiala in aceasta seara in cadrul unui eveniment in Hamburg. Noul Mercedes Clasa S ramane un etalon in clasa sa, din care mai fac parte modele precum BMW Seria 7, Audi A8 sau Jaguar XJ. Aspectul sobru, care a caracterizat modelul inca de la primele generatii, cele din anii 70 capata o nota accentuata de sportivitate, . continuă pe România Liberă

FOTO NOUL Peugeot 308. Leul francezilor ataca Volkswagen Golf 7.

Peugeot a lansat primele imagini si informatii oficiale cu noua compacta 308. Francezii incearca sa reediteze succesul lui 208 si cu Peugeot 308, care va avea rivali precum Volkswagen Golf 7 sau Ford Focus. Hatchback-ul de clasa compacta este construit pe platforma modulara EMP2 si vine cu un aspect complet nou fata de generatia precedenta. In timp ce lungimea a scazut cu 25 mm, pana la 4,25 m, aspectul, atat cel exterior, cat si cel interior, inspira mai multa calitate si senzatia de masina .

Primele imagini oficiale cu noul BMW M5 facelift (FOTO)

Primele imagini oficiale cu noul BMW M5 facelift au fost facute publice, cu mai bine de patru luni inaintea debutului programat pentru luna septembrie, la SalonulAuto de la Frankfurt, scrie Autobis.

A fost publicata o brosura care dezvaluie secretele noului Mercedes Clasa S (FOTO)

O brosura in care sunt dezvaluite secretele noii nave Mercedes Clasa S a fost publicata cu doua zile inainte de dezvaluirea masinii la Hamburg, anunta Autobis. Noua Clasa S este cea mai scumpa.

Primele imagini oficiale cu noul Peugeot 308.

Peugeot 308 a facut pasul spre a doua generatie, iar constructorul din Hexagon nu intarzie sa publice primele imagini oficiale cu hatchback-ul francez care isi propune sa rivalizeze cu VW Golf sau Ford Focus. Construit pe platforma EMP2 dezvoltata de PSA, noul Peugeot 308 se bucura de dimensiuni specifice clasei C: 4. 250 mm lungime si o inaltime de 1. 460 mm. Designerii de la Peugeot au avut si ei de lucru, pentru ca 308 este acum mai agresiv si inspira mai mult dinamism decat gama curenta a .

FOTO VIDEO Aici odihneste Tamerlan. Primele imagini cu mormantul atacatorului de la Boston

Locuitorii micutei localitati Doswell din statul Virginia au aflat abia in urma cu o zi - doua faptul ca Tamerlan Tarnaev, probabil cel mai urat om din Statele Unite, este ingropat intr-un cimitir din apropiere.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )