Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Parcul Tineretului din Slobozia, cel mai ecologic parc din oras

Adevărul Adevărul,
FOTO Parcul Tineretului din Slobozia, cel mai ecologic parc din oras

Slobozia a primit in urma cu aproximativ trei ani titlul de cel mai verde oras din Baragan. Toate acestea deoarece asezarea urbana dispune de un spatiu verde extrem de bogat. Cel mai vizitat parc din oras este Parcul Tineretului. continuă pe Adevărul

FOTO Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara

In ultimii 6 ani, parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit transformari radicale, devenind una dintre cele mai frumoase gradini publice din tara.

Cresterea economiei Poloniei, in cel mai lent ritm din ultimii 11 ani

Economia Poloniei a inregistrat, in trimestrul intai din 2013, cel mai lent ritm de crestere din ultimii 11 ani, ceea ce ar putea determina banca centrala a tarii sa reduca din nou dobanzile.

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti.

FOTO intr-un oras cu parcuri putine si fara istorie, primaria investeste 4.000.000 de lei pentru a face din Parcul Tineretului principalul loc de atractie al orasului

Transformat din targ semi-rural in oras nu de foarte multa vreme, Zalaul nu se poate lauda cu parcuri cu istorie indelungata. Cel mai important parc al orasului, Parcul Tineretului, exista din 1980, iar ceea ce este, acum, reprezentantiv la el este faptul ca Primaria Zalau investeste acolo 4. 000 de lei pentru a face din el un reper al orasului.

in weekend, se deschide strandul din Parcul Tineretului. Biletul de intrare s-a scumpit

Sambata, strandul din Parcul Tineretului isi va deschide portile. Anul acesta, pretul unui bilet de intrare la strand este aproape de doua ori mai mare decat sezonul trecut, in schimb, tarifele pentru inchirierea terenurilor de sport raman neschimbate.

FOTO Parcul Pitesti din Slatina, comoara istorica necunoscuta a Slatinei

Municipiul Slatina detine, teoretic, trei parcuri, toate avand dimeniuni relativ reduse pentru ceea ce ar trebui sa insemne cu adevarat un parc. Cel mai mare este Expo-Parcul, ce ocupa o pozitie generoasa in centrul urbei si face legatura intre partea moderna si cea istorica a Slatinei, dar cel mai indragit parc este cel aflat pe strada Pitesti, aceasta si pentru ca este foarte vechi, avand radacini ce pornesc din ultimii ani ai sec.

Cel mai frumos parc al Severinului, lasat de izbeliste

La cap papusa, la fund matusa. Astfel s-ar putea caracteriza parcul Rozelor din Drobeta Turnu Severin, cel mai important parc al orasului. in partea de la strada, in dreptul Monumentului Eroilor, iarba a fost tunsa, in partea de jos a parcului, angajatii firmei de intretinere a spatiilor verzi au uitat sa coboare.

MedLife este cel mai de ncredere brand n rndul romnilor pentru al patrulea an consecutiv

MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania este, conform studiului international realizat de Reader's Digest, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai de incredere brand in randul romanilor, la categoria Clinica Privata. Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania.

MedLife este cel mai de incredere brand in randul romanilor pentru al patrulea an consecutiv

MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania este, conform studiului international realizat de Reader's Digest, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai de incredere brand in randul romanilor, la categoria Clinica Privata. Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania.

Tell Me When You Ready, cel mai nou single Flo Rida Future

Dupa succesul pe care l-a avut cu cel de-al patrulea album, Wild Ones, Flo Rida a intrat din nou in studio, unde pregateste cel de-al cincilea material al lui. Cu toate ca artistul nu a precizat numele noului album si nici data de lansare, Flo Rida le-a dezvaluit fanilor lui primul single extras de pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )