Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO. Pregatirile pentru Electric Castle Festival, pe ultima suta de metri

România Liberă România Liberă,
FOTO. Pregatirile pentru Electric Castle Festival, pe ultima suta de metri

Organizatorii festivalului Electric Castle au demarat constructiile pe domeniul Castelului Banffy din Bontida, judetul Cluj, care va gazdui cinci scene, barurile, food court-ul, spatiile de agrement si alte zone de interes. continuă pe România Liberă

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul Plamen Oresarski,.

Sofia suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul Oresarski, relateaza AFP, conform Mediafax.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru constructia gazoductului South Stream pe teritoriul sau, pe fondul presiunilor de la Bruxelles si Washington

Sofia a suspendat pregatirile pentru constructia gazoductului South Stream, ce ar fi urmat sa inceapa in aceasta vara in Bulgaria, dupa criticile venite de la Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul bulgar Plamen Oresharski, citat de AFP. Am ordonat oprirea lucrarilor. Vom lua o decizie in functie de consultarile viitoare cu Bruxelles-ul, a declarat premierul bulgar dupa ce s-a intalnit, duminica, cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Christopher Murphy, care inainte de a ajunge la Sofia au vizitat si Romania.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria. Decizia vine in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea South Stream

Autoritatile de la Sofia au suspendat pregatirile ce urma sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream, din cauza criticilor exprimate de UE si SUA, a anuntat ieri premierul bulgar Plamen Oresarski, citat de AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )