Libnet.ro
UNICEF

08:16

FOTO. Presedintele Iohannis a discutat cu premierul italian despre aderarea la Schengen

România Liberă România Liberă,
FOTO. Presedintele Iohannis a discutat cu premierul italian despre aderarea la Schengen

Klaus Iohhannis, presedintele Romaniei, s-a intalnit, marti, cu premierul italian Mateo Renzi cu care a discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Renzi a declarat ca aderarea tarii noastre este si in intereseul Italiei si al Uniunii Europene,mai ales in actualul context international . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a discutat cu premierul italian despre perspectivele aderarii Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu premierul italian Matteo Renzi, despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Una dintre temele abordata de presedintele Klaus Iohannis la.

Klaus Iohannis, intalnire cu Matteo Renzi. Premierul italian reitereaza sprijinul pentru aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu premierul italian Matteo Renzi, marti, in timpul vizitei oficiale pe care o efectuaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, de ambele.

FOTO. Klaus Iohannis, primit de presedintele italian Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, la Palatul Quirinale din Roma. Pe agenda discutiilor celor doi sefi de stat se regasesc aderarea Romaniei la spatiul Schengen, colaborarea in cadrul UE si NATO, situatia comunitatii de romani din zona, sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia luni si marti. Seful statului va fi primit de presedintele si premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala in Italia luni si marti, seful statului avand programate intalniri cu omologul sau italian, premierul Matteo Renzi, presedintele Senatului si reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

Romania are sprijinul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Cazanciuc a discutat cu senatorii PSD despre MCV, nevoia de sustinere a Parlamentului pentru justitie

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, dupa o sedinta cu senatorii PSD, ca a discutat cu acestia despre MCV si nevoia de sustinere a Parlamentului pentru justitie, aratand ca ar fi pacat sa fie lasat ca anumite neintelegeri sa umbreasca o buna colaborare cu Parlamentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )