Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO. Presedintele Iohannis a mancat la cantina centralei nucleare de la Cernavoda si s-a fotografiat cu angajatii

România Liberă România Liberă,
FOTO. Presedintele Iohannis a mancat la cantina centralei nucleare de la Cernavoda si s-a fotografiat cu angajatii

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat marti Centrala Nuclearelectrica de la Cernavoda, unde a discutat cu conducerea si cu angajatii, s-a fotografiat cu ei si a mancat la cantina de la campusul in care sunt cazati lucratorii centralei. continuă pe România Liberă

FOTO Presedintele Klaus Iohannis i-a luat prin surprindere pe salvamontisti. A urcat in Masivul Parang, cu sotia

Presedintele Klaus Iohannis a urcat impreuna cu sotia sa in statiunea montana Parang din Valea Jiului. Sambata a fost gazduit la o cabana din zona, iar printre locurile vizitate a fost varful Parangul Mic 2. 074 m). Mai multe fotografii publicate duminica de Salvamont Hunedoara il infatiseaza pe presedintele Romaniei in mijlocul salvamontistilor si al turistilor.

FOTO. Klaus Iohannis si sotia sa, vizita in Parang

Presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, Carmen, au facut, sambata, o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului .

Presedintele Iohannis vine la Targu Jiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa pe data de 28 octombrie la manifestarile care se vor desfasura in municipiul Targu Jiu, pentru comemorarea Luptei de la Podul Jiului, atunci cand populatia civila a orasului Targu Jiu a reusit sa tina piept militarilor nemti, care nu au reusit sa ocupe orasul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )