Libnet.ro
UNICEF

13:16

FOTO Primele 30 de tari care contribuie cel mai mult la binele umanitatii

Adevărul Adevărul,
FOTO Primele 30 de tari care contribuie cel mai mult la binele umanitatii

Indexul Celor Mai Bune Tari ierarhizeaza 125 de state din lumea intreaga in functie de contributia fiecaruia la bunastarea celorlalte tari, exceland la sapte domenii globale: stiinta si tehnologie, cultura, securitate si pace internationala, ordine mondiala, planeta si climat, prosperitate si egalitate, sanatate si prosperitate. continuă pe Adevărul

Valoarea globala a tranzactiilor ITC a atins in primele trei luni din 2014 cel mai inalt nivel din ultimii 14 ani, respectiv 66,6 miliarde de dolari - studiu EY

Valoarea agregata a tranzactiilor ITC facute publice la nivel global a atins in primul trimestru din acest an cel mai inalt nivel din ultimii 14 ani, respectiv 66,6 miliarde de dolari, in crestere cu 83% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit studiului Global technology Mergers Aquisition, realizat de grupul Ernst Young. Pe primul loc in topul celor mai mari tranzactii anuntate este preluarea WhatsApp de catre Facebook, pentru 19 miliarde de dolari. In Romania, tranzactiile mai proeminente au fost in zona de vanzari on-line, plati on-line, solutii ERP, servicii near-shore, data centers si cloud, a precizat Bogdan Tenu, Senior Manager, Asistenta in Tranzactii, EY Romania.

Olanda invinge fortareata mexicana in cel mai dramatic meci din Brazilia

Olanda, adevarata campioana mondiala, a invins duminca seara Mexicul cu 2-1, dupa ce mexicanii au condus cu 1-0 pana in minutul 88. Olandezii, bagati in cuptorul infernal de la Fortaleza in care mexicanii jucau pentru a doua oara in Brazilia si erau ca pestii in apa in acea caldura umeda, avusesera pana in minutul 88 un penalty meritat refuzat, o bara si un sut al lui Robben scos ca la handbal de portarul Ochoa. In minutul 88, olandezii au facut o schema magistrala din corner: cand toti mexicanii se asteptau la o minge deviata spre poarta, olandezii au trimis cu capul in afara careului, mingea s-a dus in spate, iar Sneijder a trimis o torpila in plasa foto) - prima minge pe care portarul minune Ochoa nu a vazut-o in Brazilia. La 1-1, in minutul 4 de prelungiri, Robben a crosetat in careul mexican, a fost faultat, iar olandezii au inscris de la punctul cu var pentru 2-1 si calificarea in sferturile de finala. Ce meci, cel mai frumos de la mondial, Olanda este cu adevarat adevarata campioana mondiala, care nu are nici un tilul mondial.

Cel mai bun premier? Cel mai bun presedinte?

Cel mai bun premier pe care l-ar fi putut avea Romania este Traian Basescu. El se numara printre putinii politicieni romani - daca nu chiar singurul - care a inteles ca sistemul nu se darama, sistemul se reconstruieste si se consolideaza din interior. Din nefericire, cele mai multe parghii pentru reformarea sistemului se gasesc la Palatul Victoriei si nu la Cotroceni.

Cel mai bun termometru din lume, facut din lumina

Fizicienii de la Universitatea din Adelaide au creat termometrul cel mai sensibil din lume - de trei ori mai precis decat cele mai bune termometre existente. Acestia spun ca au fost capabili sa masoare temperatura cu o precizie de 30 de miliardimi dintr-un grad.

Europa depaseste SUA si devine cel mai mare exportator de alimente din lume

Uniunea Europeana a depasit anul trecut Statele Unite ale Americii si a devenit cel mai important exportator de alimente la nivel mondial, pozitie pe care o va pastra pentru urmatorii ani, arata un raport al Comisiei Europene .

XOLO Win Q900s, cel mai usor telefon peste 4,5 inci

In lupta dupa superlative absolute in specificatii, cel putin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai usor smartphone din lume. Cu toate ca un numar foarte mic de utilizatori isi alege telefoanele dupa superlativele absolute pe care si le asuma la un moment dat, producatorii parca abia asteapta sa se mandreasca cu astfel de titluri. Telefonul de mai sus este cel mai usor smartphone din lume. XOLO Win Q900s cu Windows Phone reuseste sa se incadreze in 100 de grame.

XOLO Win Q900s, cel mai usor smartphone din lume

In lupta dupa superlative absolute in specificatii, cel putin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai usor smartphone din lume. Cu toate ca un numar foarte mic de utilizatori isi alege telefoanele dupa superlativele absolute pe care si le asuma la un moment dat, producatorii parca abia asteapta sa se mandreasca cu astfel de titluri. Telefonul de mai sus este cel mai usor smartphone din lume. XOLO Win Q900s cu Windows Phone reuseste sa se incadreze in 100 de grame.

Cel mai usor smartphone din lume

Compania indiana Xolo lanseaza cel mai usor telefon din lume. Acesta are Windows Phone si este primul pas in extinderea Microsoft spre alte lumi.

Inflatia in zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani.

DACIA, cel mai puternic avans al inmatricularilor pe piata din Franta, de peste 30%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 30,4% in primele sase luni ale anului, la 58. 582 unitati, inregistrand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )