Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti

Hotnews Hotnews,
 FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti

Primele fotografii din pavilionul V in care a izbucnit vineri dimineata incendiul de la Spitalul Matei Bals si unde au murit cinci oameni arata dezastrul, pereti innegriti de fum si flacari, geamuri sparte, materiale topite, dar si paturile goale in care erau pacientii. continuă pe Hotnews

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Streinu Cercel: Cladirea in care a izbucnit incendiul este din 1953 si a fost refacuta din toate punctele de vedere

Cladirea Institutului Matei Bals din Capitala in care a izbucnit incendiul soldat cu patru morti este din 1953 si a fost refacuta din toate punctele de vedere, iar ultima linie de oxigen a fost montata in decembrie, a declarat medicul Adrian Streinu Cercel, fost manager al spitalului.

Primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Bals

Antena 3 a prezentat si primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala.

EXCLUSIV. Primele imagini din saloanele distruse in incendiul de la Institutul Matei Bals

Primele imagini din interiorul saloanelor distruse in incendiu de la Institutul Matei Bals arata amploarea tragediei in urma careia cinci oameni au murit, iar altii au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind salvati in ultima clipa.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Prefectul Capitalei: Pavilionul in care a izbucnit focul fusese renovat recent

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, spune ca pavilionul de la Institutul Matei Bals in care au murit 4 pacienti fusese renovat recent, dupa toate standardele cerute.

Arafat, despre pavilionul de la Matei Bals unde a izbucnit incendiul: Avea aviz de la pompieri, dar nu si autorizatie. La controlul din noiembrie, s-a stabilit clar lipsa autorizatiei si a fost dat avertisment

Pavilionul de la Institutul Matei Bals in care a izbucnit incendiul soldat cu cinci morti avea aviz din partea pompierilor, insa nu si autorizatie, a declarat, vineri seara, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. El a spus ca, in urma unui control din noiembrie, ISU Bucuresti a stabilit clar lipsa autorizatiei si a fost dat un avertisment in acest sens. Dar, vreau sa se inteleaga inca un lucru: existenta autorizatiei, poate ca chiar si daca era autorizat nu impiedica aparitia acestei tragedii, a sustinut Raed Arafat.

Primele imagini cu pavilionul ars de la Matei Bals si cu pacientii transferati in urma incendiului

Patru persoane au murit in urma incendiului de la Institutul Matei Bals si 120 de pacienti au fost transferati la alte spitale. Flacarile au izbucnit intr-unul din pavilioanele spitalului. 4 saloane au fost afectate.

Arafat, despre pavilionul de la Matei Bals unde a izbucnit incendiul: La controlul din noiembrie, colegii de la ISU au stabilit clar lipsa autorizatiei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca pavilionul de la Institutul Matei Bals in care a izbucnit incendiul avea aviz din partea pompierilor, insa nu avea autorizatie. Acest lucru presupune ca exista o documentatie care prevede masuri de prevenire a incendiilor, insa acest plan nu a fost pus integral in aplicare in teren.

Filmul tragediei de vineri dimineata, relatat de un martor. Florin Tudosa e internat de 18 zile la Spitalul Matei Bals, intr-un pavilion alaturat celui in care a izbucnit incendiul (VIDEO)

Florin Tudosa, un pacient internat in sectia Covid de la Spitalul Matei Bals intr-un pavilion aflat in imediata vecinatate a celui in care a izbucnit incendiulvineri dimineata, a povestit filmul.

Ultima ora. De la ce a izbucnit incendiul de la Matei Bals. Nicusor Dan fusese avertizat de aceasta problema

Un incendiu ingrozitor a izbucnit in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, la parterul Pavilionului 5, acolo unde erau internate peste 120 de persoane infectate cu Covid-19. in urma anchetei demarate de autoritati a fost aflat posibilul motiv al tragediei. Lipsa caldurii din spital a creat o adevarata tragedie in urma incendiului din aceasta dimineata, .

Artista din Romania care putea sa fie milionara. Sansa vietii: Am fost o revolutionara (exclusiv)

Cine nu o cunoaste pe inconfundabila artista Dida Dragan. Aceasta a vorbit in exclusivitate pentru Impact. ro despre intretinerea permanente a vocii, vrea sa revina cat mai curand pe scena, dar a vorbit si despre ce patimit in vremea comunismului: Eram difuzata rar la televizor, am fost mereu o revolutionara, si atunci, si acum. Artista din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )