Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Primele imagini cu piromanul care a incendiat 8 masini in Bucuresti. Politia cere ajutorul cetatenilor pentru prinderea lui

Adevărul Adevărul,
FOTO Primele imagini cu piromanul care a incendiat 8 masini in Bucuresti. Politia cere ajutorul cetatenilor pentru prinderea lui

Politistii au dat publicitatii primele imagini cu piromanul care a incendiat sambata trecuta nu mai putin de opt masini in Bucuresti. Imaginile provin de la camerele de supraveghere din apropiere. Potrivit anchetatorilor care incearca de o saptamana sa-i dea de urma, piromanul necunoscut ar fi incercat sa incendieze inclusiv un bloc. continuă pe Adevărul

FOTO Prima poza cu piromanul care a incendiat masini in Bucuresti. Oamenii legii sunt pe urmele lui

Politistii au publicat prima fotografie cu piromanul care a incendiat sambata seara opt masini in Bucuresti. Fotografia acestuia este, de fapt, o captura facuta de pe camerele de supraveghere din apropiere.

Bucuresti: Piromanul care a incendiat 8 masini si un bloc, de negasit (VIDEO)

Piromanul care a pus pe jar Capitala sambata noaptea este inca in libertate. De mai mult de 24 de ore politia il cauta fara succes. Individul a incendiat nu mai putin de opt masini, dar si un bloc de pe.

Politia a facut publice PRIMELE IMAGINI cu piromanul din Bucuresti care a incendiat 8 masini. Cine il recunoaste sa anunte oamenii legii (FOTO, VIDEO)

Politia Capitalei a facut publice primele imagini cu piromanul care a incendiat opt masini din Bucuresti in noaptea de 31 martie. Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagi.

Au trecut mai bine de 48 de ore si piromanul care a terorizat Capitala nu a fost prins

Au trecut mai bine de 48 de ore si piromanul care a terorizat Capitala nu a fost prins. Politistii au audiat mai multi suspecti, dar nu au facut nicio retinere. Antena 3 a obtinut prima descriere a.

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamt care a condus la moartea a 9 persoane (VIDEO)

Au aparut primele imagini de la momentul cumplitului accident din judetul Neamt cand un microbuz in care se aflau 10 persoane a picat in raul Bistrita, iar 9 persoane au decedat. Pe imaginile suprinse.

Prima poza cu piromanul care a terorizat Capitala. Barbatul nu a fost prins inca

Un piroman care a incendiat opt masini in sectorul 1 al Bucurestiului este cautat si acum de politisti. in mai putin de o ora, barbatul a reusit sa scoata din case zeci de oameni si sa alerteze mai.

Apel public pentru identificarea piromanului din Bucuresti. Primele imagini cu suspectul - VIDEO

Politia Capitalei continua cautarile pentru gasirea celui care a incendiat in acest sfarsit de saptamana mai multe autoturisme in Bucuresti. Potrivit DGPMB, imediat dupa momentul comiterii faptelor, la.

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamt. Noua persoane au murit

Tragicul accientent de noaptea trecuta in care au murit nouaoameni a fost suprins de o camera de supraveghere. in imaginile cu un puternic impact emotional se poate observa cum soferul microbuzului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )