Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Protest mut, la Ambasada Turciei din Bucuresti: Suntem alaturi de cei care sufera pe nedrept

România Liberă România Liberă,
FOTO. Protest mut, la Ambasada Turciei din Bucuresti: Suntem alaturi de cei care sufera pe nedrept

Circa 20 de oameni s-au strans, joi seara, pentru a protesta in tacere, in fata Ambasadei Turciei la Bucuresti, ca urmare a miilor de arestari si destituiri operate de autoritatile turce dupa esuarea loviturii de stat, manifestantii anuntand pe retelele de socializare ca sunt alaturi de cei care sufera pe nedrept si de cei care vor o Turcie democrata si seculara. continuă pe România Liberă

Protest la Ambasada Turciei din Bucuresti

Circa 20 de oameni s-au strans, joi seara, pentru a protesta in tacere, in fata Ambasadei Turciei la Bucuresti, ca urmare a miilor de arestari si destituiri operate de autoritatile turce dupa esuarea loviturii de stat, manifestantii anuntand pe retelele de socializare ca sunt alaturi de cei care sufera pe nedrept si de cei care vor o Turcie democrata si seculara.

Proteste in fata Ambasadei Turciei din Bucuresti: Oamenii condamna represiunea pe care o organizeaza guvernul turc

Mai multe persoane protesteaza joi seara, in tacere, in fata Ambasadei Turciei din Bucuresti, pe calea Dorobanti, acuzand represiunea declansat dupa tentativa ratata de puci din noaptea de.

Tot mai multi tineri aleg medicina. Concurenta record la UMF Carol Davila din Bucuresti

Aproximativ 3. 200 de candidati s-au inscris pentru concursul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti care va avea loc in 25 iulie, incepand cu ora 9, in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie, precum si la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala FMAM), cea mai mare concurenta, de aproape patru candidati pe loc, fiind la medicina, anunta institutia de invatamant superior.

Geanta suspecta, in zona Pasajului Universitatii din Bucuresti

O geanta suspecta a fost gasita, miercuri seara, in zona Pasajului Universitatii din Bucuresti. Politistii s-au deplasat la fata locului. Alerta s-a dovedit insa falsa, potrivit.

Wizz Air introduce zboruri din Bucuresti spre Billund si Hanovra

Operatorul low-cost Wizz Air a lansat doua rute noi din Bucuresti, spre Billund, Danemarca, respectiv Hanovra, Germania, la preturi incepand de la 109 lei, informeaza compania, prin intermediul unui comunicat de presa.

Ungaria, in relatii bune cu Gagauzia. Patru pictori gagauzi si-au expus lucrarile la ambasada maghiara din Republica Moldova

Patru pictori din Gagauzia, Grigorii Decev, Fiodor Duloglo, Ludmila Olefrienco si Piotr Fazli, si-au expus lucrarile la Galeria de Arta a Ambasadei Ungariei din Republica Moldova, potrivit.

Analiza: Emergenta Turciei din ultimele trei decenii este de netagaduit. Turcia este expresia economica cea mai puternica a cresterii demografice din zona musulmana

In doar doua saptamani, britanicii au votat pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, un barbat cu cetatenie tunisiana si franceza a ucis 84 de oameni in Nisa chiar de Ziua.

Au renuntat la locuinta din Bucuresti pentru a-si construi un castel in munti

Un cuplu din Romania a ales sa renunte la viata din capitala, optand pentru un castel in Transilvania. Nu toate lumea apreciaza atmosfera din capitala Romaniei in ziua de azi. Stim deja ca un numar din ce in ce mai mare de oameni aleg sa se mute la periferia orasului, insa unii opteaza pentru locatii [].

Autorizatiile de siguranta ale CET-urilor din Bucuresti expira in acest an

Nivelul total al cheltuielilor Electrocentrale Bucuresti ELCEN) a fost estimat in acest an la 1,87 de milioane de lei, in functie de necesarul de materiale si servicii necesare desfasurarii in conditii de siguranta in exploatare si eficienta a activitatii, in contextul in care autorizatiile ISCIR ale CET-urilor expira in acest an, se arata in nota de fundamentare a bugetului de venituri si cheltuieli al ELCEN, publicat de Ministerul Energiei.

Blocaj pe linia tramvaiului 41 din Bucuresti, dupa un accident de circulatie

Circa 20 de tramvaie au ramas blocate pe linia lui 41, in zona Crangasi, sensul dintre Piata Presei catre Ghencea, luni dimineata, din cauza unui accident de circulatie, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )