Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Adevărul Adevărul,
FOTO Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

VIDEO Protestn Piata Victoriei din Capitala. Peste 400 de persoane au cerut demisia premierului Dancila: Vasilica nu uita, Romnia nu-i a ta

Aproximativ 450 de persoane au cerut, vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti, demisia premierului Romaniei, dupa ce seful Guvernului a refuzat sa se prezinte la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, iar seful statului a anuntat ca a isi retrage votul de incredere acordat Vioricai Dancila. Oamenii au scandat Demisia, Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta si Go, go, go, Dragnea la bulau!.

VIDEO LIVE TEXTProtest n Piata Victoriei din Capitala. Oamenii solicita demisia premierului Dancila: Vasilica nu uita, Romnia nu-i a ta

Peste trei sute de persoane protesteaza, vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, impotriva Guvernului, dupa un apel facut pe Facebook de comunitatile Reusim si Rezistentii din Piata Victoriei in cadrul evenimentului intitulat Cerem demisia incompetentei VV Dancila!. Oamenii scandeaza Demisia, Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta si Go, go, go, Dragnea la bulau!-----19. 49: Sunt circa 350 de persoane acum. Se scandeaza Nu vrem sa fim condusi de hoti si Justitie, nu coruptie!19. 40: Oamenii au ridicat in maini o pancarta cu mesajul Ministerul Apararii Infractorilor ca reactie la aparitia jandarmilor19. 35 Jandarmii au ajuns si ei in Piata si au montat garduri in jurul zonei unde s-a adunat multimea19:30 Circa 250 de persoane sunt acum in Piata.

PROTEST in Piata Victoriei. Oamenii cer DEMISIA lui Dancila si scandeaza: Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta! (FOTO)

Circa 250 de persoane protesteaza in Piata Victoriei impotriva Guvernului. Oamenii ii cer demisia Vioricai Dancila din functia de premier, dupa ce, tot vineri, chiar presedintele Klaus Iohannis a facut.

FOTO VIDEOMii de angajati din sistemul sanitar, protest n Piata Victoriei

Mii de angajati din sistemul sanitar in jur de 6-7 mii, potrivit estimarilor reporterului HotNews. ro) au participat, joi, la mitingul organizat in fata Palatului Victoria de sindicalistii Sanitas. Angajatii din sistemul sanitar vor fi in greva de avertisment pe data de 7 mai, iar din 11 mai vor declansa greva generala, a declarat, pentru HotNews. ro, Iulian Pope, prim-vicepresedintele Federatiei Sanitas, cea mai mare organizatie sindicala din domeniu.

FOTO VIDEOMii de persoane din sistemul sanitar, protest n Piata Victoriei

Mii de persoane s-au strans joi la mitingul organizat joi, in fata Palatului Victoria, de sindicalistii Sanitas. Protestatarii continua sa vina in grupuri si, pana la ora redactarii acestei stiri, se stransesera 4-5 mii de oameni, in conditiile in care organizatorii au spus ca se asteapta sa fie prezente circa 10. 000 de persoane. 43 Protestatarii au inceput sa plece, mitingul pare pe finalUPDATE 12. 25 Numarul celor veniti in Piata Victoriei a urcat la sase-sapte mii, potrivit reporterului HotNews. ro de la fata locului.

PROTEST in Piata Victoriei: Cerem DEMISIA Vasilicai Viorica Dancila

Un protest impotriva Guvernului Dancila a fost anuntat pentru vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul intitulat Cerem demisia incompetentei VV Dancila! cu incepere de la ora 19.

Protest anuntat vineri seara n Piata Victoriei: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Un protest impotriva Guvernului este anuntat pentru vineri seara, incepand cu ora 19:00, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul intitulat Cerem demisia incompetentei VV Dancila! a fost organizat pe Facebook de comunitatile Reusim si Rezistentii din Piata Victoriei.

PROTEST anuntat in Piata Victoriei: Cerem DEMISIA Vasilicai Viorica Dancila

Un protest impotriva Guvernului Dancila a fost anuntat pentru vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul intitulat Cerem demisia incompetentei VV Dancila! cu incepere de la ora 19.

Protest de 10.000 de oameni in Piata Victoriei: Federatia Sanitas acuza Guvernul ca nu si-a respectat promisiunile in domeniul sanatatii (VIDEO)

Federatia sindicala Sanitas demareaza joi actiunile de protest impotriva Guvernului. 000 de oameni sunt asteptati sa vina in Piata Victoriei pentru a manifesta impotriva nerespectarii promisiunilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )