Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Rezultatul AUTOPSIEI in cazul MORTII actorului CORY MONTEITH: amestec LETAL de HEROINA ...

România Liberă România Liberă,
FOTO Rezultatul AUTOPSIEI in cazul MORTII actorului CORY MONTEITH: amestec LETAL de HEROINA ...

Vedeta serialului Glee, actorul Cory Monteith 31 de ani), a murit din cauza unui amestec letal de droguri, inclusiv heroina si alcool, conform rezultatelor autopsiei ce au fost date publicitatii marti, protrivit E!News. El a fost gasit mort sambata, in camera sa de la etajul 21 al Fairmont Pacific Hotel din Vancouver, unde se distrase cu niste prieteni. Cu doar cateva ore inaintea dramei, el fusese fotografiat de paparazzi band alcool in plina strada DATI CLICK PE GALERIA FOTO pentru a . continuă pe România Liberă

Legistii au stabilit cauza mortii actorului Cory Monteith: Supradoza de heroina si alcool

Cauza mortii actorului Cory Monteith a fost stabilita de medicii legisti care au anuntat ca starul productiei Glee a suferit un accident tragic, relateaza The Independent. Medicii legisti au stabilit.

ALCOOLUL si HEROINA, cauzele mortii lui Cory Monteith!

Actorul din serialul Glee a fost gasit mort sambata dupa pranz intr-o camera de hotel din Vancouver, Canada, iar dupa investigatii medicale s-a putut stabili cauza exacta a decesului. La doar 31 de ani, Cory Monteith a decedat din cauza unei supradoze de heroina si alcool. Continue reading .

SOC pentru fanii serialui GLEE: De ce A MURIT actorul CORY MONTEITH, la varsta de 31 de ani.

Vedeta serialului Glee, actorul Cory Monteith 31 de ani), a murit din cauza unui amestec letal de droguri, inclusiv heroina si alcool, conform rezultatelor autopsiei ce au fost date publicitatii marti, protrivit E!News. El a fost gasit mort sambata, in camera sa de la etajul 21 al Fairmont Pacific Hotel din Vancouver, unde se distrase cu niste prieteni. Cu doar cateva ore inaintea dramei, el fusese fotografiat de paparazzi band alcool in plina strada DATI CLICK PE GALERIA FOTO pentru a .

S-a stabilit adevarata cauza a mortii actorului din Glee, Cory Monteith

Tanarul a murit la 31 de ani singur, in camera sa de hotel, dupa ce s-a intoxicat cu heroina si alcool, potrivit autoritatilor. Cory Monteith s-a luptat mai multi ani cu dependenta de droguri.

FOTO VIDEO Cory Monteith, starul din serialul Glee, a avut o viata marcata de divortul parintilor si de abuzul de alcool si droguri

Moartea prematura a actorului canadian Cory Monteith a luat prin surprindere opinia publica. Starul din serialul Glee, care a fost gasit mort in camera sa de hotel din Vancouver, a avut insa intotdeauna o viata agitata, marcata de abuzul de droguri si alcool.

VIDEO Cory Monteith, starul din serialul Glee gasit mort intr-o camera de hotel, a avut o viata marcata de divortul parintilor si de abuzul de droguri

Moartea prematura a actorului canadian Cory Monteith a luat prin surprindere opinia publica. Starul din serialul Glee, care a fost gasit mort in camera sa de hotel din Vancouver, a avut insa intotdeauna o viata agitata, marcata de abuzul de droguri si alcool.

VIDEO Ultimul rol al lui Cory Monteith, starul din Glee: un dependent de droguri

Actorul Cory Monteith, care a incetat din viata la sfarsitul lunii trecute, a interpretat rolul unui dependent de droguri periculos, abia iesit din inchisoare, in ultimul sau film. Starul s-a luptat mult timp cu aceleasi probleme si in viata reala, existand speculatii ca dependenta de substante interzise este cauza mortii sale.

Lea Michelle, iubita lui Cory Monteith, devastata si de neconsolat!

Lea Michelle traieste cele mai cumplite momente ale vietii sale dupa moartea socanta a iubitului ei, Cory Monteith. Lea a emis un comunicat de presa oficial, iar apropiatii ei au declarat ca actrita este isterica si ca nimeni nu o poate controla. Continue reading .

BREAKING NEWS! Cory Monteith, starul din GLEE, mort la 31 de ani!

Vesti tragice pentru fanii serialului GLEE! Cory Monteith, actorul care l-a jucat pe Finn in acest serial inca de la debutul productiei in 2009, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Vancouver. Monteith a fost internat de doua ori pana acum la reabilitare din cauza dependentei sale de droguri. Continue reading .

Unul dintre actorii principali ai serialului Glee, Cory Monteith, a fost gasit mort in camera sa de hotel

Cory Monteith, unul dintre actorii principali din serialul Glee a fost gasit mort in camera sa de hotel dinVancouver, anunta BBC News. Trupul acestui a fost descoperit de personalul hotelului, dupa ce.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )