Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO. Romania are cea mai noua delta a Europei

România Liberă România Liberă,
FOTO. Romania are cea mai noua delta a Europei

Sudul Banatului adaposteste o adevarata minune a naturii, cea mai noua delta a Europei. Este atat de noua incat nu apare pe multe dintre hartile continentului. continuă pe România Liberă

Doi sirieni apropiati Al Qaeda au fugit din Romania dupa ce au spoliat cea mai mare fabrica de fibre sintetice din tara. Verdict in justitia romana dupa 16 ani

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice.

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

Verdict dupa 16 ani in cazul a doi sirieni care au fugit din Romania dupa spolierea celei mai mari fabricide fibre sintetice

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice.

Cea mai rapida reteta de supa de rosii

Pentru o aroma proaspata, pune in supa de rosii, la final, ardei gras verde. Daca supa de rosii ti se pare acrisoara, pune in ea o lingurita de zahar. Astfel vei obtine cea mai rapida reteta de supa de rosii, dar si cea mai gustoasa.

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul, cat de prietenosi si ospitalieri sunt locuitorii si cat de eficienta este gurvernarea.

Cea mai buna companie low cost Asia vine si in Europa. Cat vor costa biletele

AirAsia, linia aeriana votata ca fiind cea mai buna companie low cost din Europa, va opera incepand din luna octombrie zboruri din Asia catre batranul continent, scriu siteurile de profil printre.

Cea mai simpla reteta de sos olandez

Acest sos cremos si foarte gustos pe care il poti folosi peste oua parjite ori posate sau chiar peste legume pregatite la aburi este o alegere exceptionala. incearca pentru preparare cea mai simpla reteta de sos olandez si, odata ce vei deveni expert in pregatirea lui, vei imparti reteta tuturor celor dragi.

Cea mai buna performanta pentru Moldova la Rio de pana acum: Alexandru Spac a luat locul 5 la haltere

Halterofilul din Republica Moldova Alexandru Spac a reusit miercuri, 10 august, cea mai buna performanta de pana acum, la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta s-a clasat pe locul 5 la haltere, categoria 77 kilograme.

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul,.

Cea mai norocoasa persoana din lume: A supravietuit unui accident aviatic si la 6 zile a castigat un milion de dolari la loto

Un barbat din India se poate considera cea mai norocoasa persoana din lume. El a supravietuit accidentului aviatic din Dubai din 3 august, pentru ca pe la doar 6 zile, pe 9 august sa castige un milion de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )