Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO Romanul cotat printre cei mai buni imblanzitori de cai din lume: Pentru mine calul este prieten, coleg, asociat

Adevărul Adevărul,
FOTO Romanul cotat printre cei mai buni imblanzitori de cai din lume: Pentru mine calul este prieten, coleg, asociat

Miron Bococi este cunoscut in lumea echitatiei ca imblanzitorul de cai din Barcelona. La 19, credea ca va ajunge arhitect, dar destinul avea sa-i ofere o surpriza si sa-l aduca in apropierea cailor de rasa. Acum este printre cei mai priceputi dresori din Spania, iar spectacolele sale se tin in toata Europa. continuă pe Adevărul

Elevii argeseni sunt cei mai buni din tara la Geografie. Marturisirile unui pusti de clasa a V-a care a adus scolii sale una dintre cupe

La sfarsitul saptamanii trecute, Argesul a fost reprezentat la Concursul National Interdisciplinar La Scoala cu Ceas editia 21, desfasurat la Ramnicu Valcea, de catre o echipa de copii talentati si ambitiosi care au concurat cu peste 1000 de elevi din toata tara. La Geografie, cele mai mai multe premii au ajuns la elevii din Arges.

Un roman, printre cei 200 de cumparatori din lume ai celui mai rapid BMW din istorie

Un roman se afla printre cei 200 de cumparatori din intreaga lume ai celui mai rapid automobil BMW din istorie. Este vorba de modelul BMW M4 DTM Champion Edition, iar masina a fost livrata anul trecut.

Unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si Republica Moldova

Antibiotice Iasi simbol bursier ATB), unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si in Republica Moldova, subiectul urmand a fi supus votului de catre actionari in adunarea din 5 martie.

Ce fac astazi descendentii unora dintre cei mai notorii dictatori ai secolului trecut

In timp ce numele celor mai brutali dictatori ai secolului XX vor ramane pentru totdeauna in istorie, mult mai putin se stie despre descendentii acestora.

Probleme mari pentru unul dintre cei mai mari retaileri din lume. A inchis 170 de magazine

Retailerul suedez HennesMauritz va inchide 170 de magazine pe plan global in incercarea de a-si reveni din prabusirea constanta a actiunilor care au ajuns la cel mai slab nivel din ultimii noua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )