Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO: S-a dat startul la Festivalul George Enescu. Klaus Iohannis si sotia lui, printre invitatii de la deschidere

România Liberă România Liberă,
FOTO: S-a dat startul la Festivalul George Enescu. Klaus Iohannis si sotia lui, printre invitatii de la deschidere

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

S-a dat startul la Festivalul George Enescu. Klaus Iohannis si sotia lui, printre invitatii de la deschidere

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, potrivit Mediafax.

Soprana Angela Gheorghiu neaga ca ar fi primit vreodata invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu

Angela Gheorghiu a declarat ca nu a primit niciodata invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu, in contextul in care Mihai Constantinescu a spus ca soprana a fost invitata de trei ori la.

Festivalul George Enescu a inceput. Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, printre invitati

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa.

Klaus Iohannis, despre festivalul George Enescu: Trebuie sa redam culturii, si educatiei deopotriva, locul care li se cuvine intr-o societate puternica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, duminica seara, la Festivalul International George Enescu, unde a fost intampinat cu fluieraturi si huiduieli. Seful statului a publicat, luni, un.

Klaus Iohannis, intampinat cu huiduieli la Festivalul George Enescu

Klaus Iohannis a fost intampinat cu huiduieli aseara, la deschiderea celei de-a 22-a editii a festivalului George Enescu. Presedintele a fost asteptat in fata Salii Palatului din Capitala de un grup de.

Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in spectacolul care deschide Festivalul George Enescu

Baritonul Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in distributia Carmina Burana, de Carl Orff, care va fi interpretata, duminica, in cadrul concertului de deschidere a Festivalului George Enescu.

Festivalul George Enescu. Concertul Orchestrei Filarmonicii din Israel incepe o jumatate de ora mai tarziu

Concertul de luni seara al Orchestrei Filarmonicii din Israel va incepe la ora 20. 30, cu o jumatate de ora intarziere, au transmis organizatorii Festivalului International George Enescu.

Radu Boroianu, presedintele Institutului Cultural Roman: Sunt nelipsit din Festivalul George Enescu

Radu Boroianu, presedintele Institutului Cultural Roman, marturiseste pentru Adevarul ca nu a lipsit pana acum de la Festivalul Enescu, chiar de la infiintare.

S-a deschis Festivalul George Enescu, festivalul marilor orchestre simfonice

Cu certitudine, actuala editie a Festivalului enescian poate fi considerata un veritabil festival al marilor ansambluri simfonice. Aproape douazeci de colective simfonice europene, altele din Israel, din Statele Unite, vor fi prezente la Bucuresti pe scena de la Sala Palatului.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu sustinut de Orchestra Romana de Tineret, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In prima zi a editie din 2015 a Festivalului George Enescu, melomanii au ocazia sa asculte Rapsodia I de George Enescu si Carmina Burana, in cadrul concertului de deschidere sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta dirijorului Kristjan Jarvi, si violonista Sarah Chang, impreuna cu Corul Filarmonicii George Enescu, la Sala Palatului. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )