Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Samsung Galaxy Note 3 pozeaza neoficial inainte de lansare. Samsung ii schimba designul

Adevărul Adevărul,
FOTO Samsung Galaxy Note 3 pozeaza neoficial inainte de lansare. Samsung ii schimba designul

Samsung Galaxy Note 3 apare in noi imagini neoficiale. Phabletul favorit al pietei se pare ca va trece in 2013, iar actualizarea este asteptata la IFA din Berlin, Germania. continuă pe Adevărul

Vom vedea oare Samsung Galaxy Note 3 in septembrie?

Tot mai multe informatii din piata arata ca Samsung va continua succesul de care s-a bucurat seria Galaxy Note, insa, pana acum, nimeni nu este sigur 100%. Este totusi de asteptat ca urmatoarul phablet de succes din aceasta serie sa se numeasca Galaxy Note 3. Mai nou au aparut pe internet si imagini cu acest model, care incep sa confirme zvonurile care circula de la lansarea lui Galaxy S4. Din ce se poate observa din imaginile postate pe Internet, Samsung va .

FOTO Samsung Galaxy S4 Zoom, acest Galaxy S4 dotat cu o camera foto imensa, apare in noi imagini neoficiale

Samsung Galaxy S4 este pe piata de doua luni, dar familia acestuia s-ar putea mari cat de curand prin Galaxy S4 Zoom. Este un telefon cu o camera foto de 16 megapixeli si apare in primele imagini neoficiale.

Apple lupta contra Samsung Galaxy S4 cu programul Rabla pentru iPhone

Samsung Galaxy S4 este telefonul Samsung cu cele mai bune vanzari la debut. Apple vede asta si a venit cu o idee: iti da un iPhone nou, daca ii aduci unul vechi. Desigur, dai si niste bani.

FOTO Samsung si Intel lucreaza la Tizen, dar Intel are alte planuri pentru interfata

Samsung si Intel lucreaza la un sistem de operare mobil, denumit Tizen. Acum au aparut cateva informatii despre versiunea pe care Intel o are in grija si se pare ca interfata este editata de producatorul de procesoare. Seamana partial cu BlackBerry 10.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )