Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Sarbatoarea Floriilor la romano-catolicii din Timisoara

Adevărul Adevărul,
FOTO Sarbatoarea Floriilor la romano-catolicii din Timisoara

In Duminica Floriilor, credinciosii romano-catolici timisoreni, impreuna cu episcopul locului, Martin Roos, au celebrat Intrarea Domnului in cetatea sfanta, Ierusalim. continuă pe Adevărul

Patriarhul Daniel: Sarbatoarea Floriilor inseamna iesirea din egoismul vietii individuale

Aproximativ 4. 000 de credinciosi si preoti au participat, sambata, la pelerinajul de Florii din Capitala, care a inceput la Manastirea Radu Voda si s-a incheiat la Catedrala Patriarhala, unde pelerinii au fost intampinati de patriarhul Daniel.

Avocatii firmei Constructim Imobiliare fac plangere penala impotriva Episcopiei Romano-Catolice

Casa de avocatura SCPA PetrovMihet, cea care reprezinta interesele firmei Constructim Imobiliare SRL a transmis un comunicat de presa in urma acuzatiilor facute de Episcopia Romano-Catolica din Timisoara, cu privire la terenul aflat pe strada Aurora.

FOTO Sarbatoarea sasilor Ostermarkt, care dateaza de pe vremea cruciadelor, pastrata cu sfintenie la Bistrita

In ciuda faptului ca sasii din Bistrita pot fi numarati pe degete, o traditie veche de pe vremea cruciadelor continua sa fie dusa mai departe de autoritatile locale. Este vorba despre Ostermarkt, targul de Pasti al sasilor, care a reunit si anul acesta mestesugari, dar si dansatori sau fanfare din mai multe orase din Transilvania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )