Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Simona Halep, lasata de fani sa treaca in fata lor, la Ambasada Chinei

România Liberă România Liberă,
FOTO Simona Halep, lasata de fani sa treaca in fata lor, la Ambasada Chinei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep le-a multumit, miercuri, fanilor care au lasat-o sa treaca in fata lor, la Ambasada Chinei. continuă pe România Liberă

FOTO Simona Halep, alaturi de Ion Tiriac la un eveniment caritabil la Roma. Cum au fost surprisi cei doi de catre fotografi

Simona Halep a profitat de zilele libere pe care le are pana la revenirea in circuit, programata pentru 25 septembrie, si a dat o fuga la Roma, alaturi de Ion Tiriac.

Simona Halep, aparitie neasteptata la coada de la Ambasada Chinei: Cum a reusit sportiva sa ajunga in fata (FOTO)

Surpriza mare pentru cele aproximativ 20 de persoane care stateau miercuri dimineata la coada la Ambasada Chinei pentru a obtine viza. Simona Halep, alaturi de mama sa, s-a prezentat de asemenea la reprezentanta.

Scandal mocnit intre Simona Halep si antrenorul care a facut-o mare (FOTO)

Scandal mocnit intre Simona Halep si fostul sau antrenor Firicel Tomai. Se pare ca acesta este dezamagit de comportamentul fostei sale eleve pentru ca ar fi uitat de sprijinul pe care i l-a oferit la icirc.

OFICIAL Garbine Muguruza, noul lider al ierarhiei WTA - Simona Halep se mentine pe 2

Garbine Muguruza este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, sportiva din Spania avand un avans de 65 de puncte fata de Simona Halep, ocupanta pozitiei secunde. Podiumul este completat de Elina Svitolina. Romania are patru jucatoare in TOP 100.

Simona Halep nu a stat la coada la ambasada. Reactia oamenilor care asteptau pentru viza

In perioada 24 - 30 septembrie, Simona Halep va participa la turneul de la Wuhan, China. Locul 2 WTA, a fost miercuri la Ambasada Chinei pentru a solicita viza si a avut parte de o adevarata surpriza din.

Ce crede cu adevarat Maria Sarapova despre Simona Halep

Maria Sarapova a eliminat-o pe Simona Halep in turul I la US Open si a spue ce gandeste cu adevarat despre romanca, potrivit gsp. ro. Niciodata nu m-as fi asteptat sa fiu atat.

Ce nota a primit Simona Halep pentru prestatia pe care a avut-o la US Open

Simona Halep a fost eliminata in turul I al turneului de la US Open, parasind competitia care o putea propulsa pe locul 1 in lume.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august. in circuitul profesionist feminin. Concurente in acest top ii sunt inca alte cinci jucatoare de tenis, po.

Simona Halep este nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura de tenis a lunii august

Romanca Simona Halep este una dintre cele sase nominalizari in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura de tenis a lunii august 2017 in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep, locul 2 WTA, a devenit a doua jucatoare calificata la Turneul Campionaelor de la Singapore, dupa spaniola Garbine Muguruza, locul 1 WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )