Libnet.ro
UNICEF

08:16

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumii in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

FOTO Ce a facut Simona Halep in timpul finalei de la Wimbledon, dintre Muguruza si Venus Williams

Simona Halep a incheiat conturile la Wimbledon 2017, in sferturile de finala, acolo unde a fost eliminata de Johanna Konta.

Ce face Simona Halep cand nu joaca tenis (FOTO)

Simona Halep se bucura de vacanta petrecuta in Romania si este foarte activa pe retelele de socializare. Sportiva se pregateste pentru urmatorul turneu, dar pana atunci se bucura de perioa.

WTA, veste EXTRAORDINARA pentru Simona Halep! Tenismena romanca, nominalizata la...(VIDEO)

Desi a fost criticata pentru pierderea a doua finale importante, Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep are un parcurs mult mai bun ca anul trecut. WTA a nominalizat-o, luni, pentru cea mai buna lovitura a.

Simona Halep in fruntea ierarhiei anului in tenisul mondial. O alta romanca avanseaza 74 de locuri!

Chiar daca nu a reusit sa treaca in premiera la conducerea clasamentului WTA, desi a fost la doar doua mingi distanta in sfertul de finala jucat cu Johanna Konta la Wimbledon, Simona Halep a revenit in aceasta saptamana pe prima pozitie in clasamentul pe 2017, Cursa pentru Singapore.

Vesti minunate pentru Simona Halep! A primit vestea nominalizarii in urma cu putin timp

Un punct castigat de Simona Halep in turul doi de la Eastbourne, disputat cu jucatoarea chineza Ying-Ying Duan, a fost nominalizat de WTA la lovitura lunii iunie, scrie news. ro. Punctul a fost.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la lovitura lunii iunie

Un punct castigat de Simona Halep in turul doi de la Eastbourne, disputat cu jucatoarea chineza Ying-Ying Duan, a fost nominalizat de WTA la lovitura lunii iunie.

Simona Halep RENUNTA la unul dintre antrenori

Simona Halep renunta la colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre. Acesta o insotea pe Halep la turneele la care nu putea participa australianul Darren Cahill. Simona mi-a spus ca nu are nevoie in p.

Simona Halep, in ipostaze surprinzatoare pe Instagram. Ti-ai schimbat profesia?

Imagini inedite cu Simona Halep. Sportiva s-a filmat in timp ce boxeaza intr-o sala de sport si a postat imaginile pe o retea de socializare. Postarea a strans in cateva ore peste 60 de.

Veste grozava pentru Simona Halep!

Simona Halep e vazuta si peste 5 ani in fruntea ierarhiei mondiale, sustin mai multi experti in tenis, contactati de jurnalistii australieni. Potrivit digisport. ro, specialistii contactati de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )