Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Stalp de electricitate rupt de o masina in urma unui accident

Adevărul Adevărul,
FOTO Stalp de electricitate rupt de o masina in urma unui accident

O femeie a fost ranita dupa ce un stalp de electricitate a cazut peste masina in care se afla. Accidentul a avut loc, astazi, in municipiul Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Principalul post de televiziune al opozitiei din Rusia, amenintat cu inchiderea in urma unui sondaj privind asediul asupra Leningradului

Dojd, principalul post de televiziune al opozitiei din Rusia, a anuntat ca este amenintat cu inchiderea dupa ce principalii operatori de cablu au decis sa il elimine din grila, in urma unui sondaj privind.

Deputatul Mircea Grosaru a murit in urma unui infarct miocardic

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, a murit, luni dimineata, in Spitalul Judetean Suceava, in urma unui stop cardio-respirator, informeaza Agerpres. Grosaru avea 61 de ani si se afla la al treilea mandat de deputat in Parlamentul Romaniei.

Suceava: Deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru a murit in urma unui infarct

Deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru, in varsta de 61 de ani, a murit, luni, in urma unui infarct, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Suceava. Potrivit medicilor SJU Suceava, Mircea Grosaru a.

A murit deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru, in urma unui infarct.

Deputatul minoritatii italiene Mircea Grosaru, in varsta de 61 de ani, a murit, luni, in urma unui infarct, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Suceava, informeaza Mediafax. Potrivit medicilor SJU Suceava, Mircea Grosaru a suferit un infarct miocardic acut, respectiv stop cardio-respirator neresuscitabil. El a decedat la spital luni, la orele pranzului. Mircea Grosaru, de profesie avocat, era deputat aflat la al patrulea mandat din partea minoritatii italiene, fiind membru al .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )