Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO. Stela Popescu, Florin Piersic si membrii trupei Cargo, decorati de presedintele Iohannis

România Liberă România Liberă,
FOTO. Stela Popescu, Florin Piersic si membrii trupei Cargo, decorati de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza marti, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo si pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic. Potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale, ceremonia va avea loc la ora 17,00, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Iohannis i-a decorat pe Stela Popescu, Florin Piersic si membrii trupei Cargo

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic, precum si pe membrii trupei Cargo, intr-o ceremonie care a avut loc astazi la Palatul Cotroceni.

Stela Popescu, Florin Piersic si membrii trupei Cargo, decorati de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza marti, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo si pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic. Potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale, ceremonia va avea loc la ora 17,00, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat marti, la Palatul Cotroceni, pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo. Florin Piersic a primit decoratia cea mai inalta, Ordinul Steaua Romaniei in grad de ofiter.

Seara speciala la Palatul Cotroceni. Florin Piersic, cu lacrimi in ochi: Trebuie sa-i iubiti pe toti asa cum ne-ati iubit pe noi astazi

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic, precum si pe membrii trupei Cargo. Ceremonia de decorare a inceput cu intonarea Imnului National. Imaginile au fost difuzate, in direct, in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Klaus Iohannis ii decoreaza pe Stela Popescu si Florin Piersic

Presedintele Klaus Iohannis ii decoreaza maine, la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo si pe actorii Stela Popescu si Florin Piersic. Seful statului a semnat pe 1 decembrie anul trecut decretul.

Florin Piersic, Stela Popescu si Cargo vor fi decorati de Klaus Iohannis. Cine va primi distinctia cea mai inalta

Presedintele Klaus Iohannis ii va decora astazi pe actorii Florin Piersic si Stela Popescu, dar si pe membrii formatiei Cargo. Ceremonia va avea loc la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17. Decretele de decorare au fost semnate de catre seful statului in perioada decembrie 2015-ianuarie 2016.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )