Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Studentii de la cea mai mare universitate din tara au trecut la proteste. Motivul care i-a determinat sa intre in greva japoneza

Adevărul Adevărul,
FOTO Studentii de la cea mai mare universitate din tara au trecut la proteste. Motivul care i-a determinat sa intre in greva japoneza

Studentii Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca UBB) au intrat in greva japoneza, miercuri, 18 aprilie. Tinerii s-au adunat in fata sediului universitatii, exprimandu-si nemultumirile. continuă pe Adevărul

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

Un concern german deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania, Este cea mai mare investitie din judetul Hunedoara din ultimii 30 de ani

Compania germana Bosch va deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania. Aceasta va fi localizata in Simeria, Hunedoara, investitia ridicandu-se la 110 milioane de euro.

Cea mai mare actiune de reimpadurire are loc pe muntele dacilor. Romanii sunt chemati sa planteze 15.000 de puieti

Peste 85. 000 de puieti vor fi plantati in aceasta primavara in muntii Orastiei. 000 dintre ei vor ajunge in Muntii Godeanu, ale carui paduri au fost afectate in ultimul deceniu de mai multe catastrofe.

Bursa de Valori Bucuresti creste in primul trimestru cu 12%, cel mai mare avans din randul burselor din UE

Cresterea inregistrata de bursa de la Bucuresti este cea mai mare din randul indicilor principali ai burselor din Uniunea Europeana, potrivit datelor Reuters, in conditiile in care doar 9 piete europene au avut indicii principali pe plus dupa primele trei luni ale anului.

FCSB revine pe primul loc dupa cea mai categorica victorie din playoff

Meci dominat autoritar de FCSB, luni seara, la Giurgiu cu Astra din localitate si o victorie cu 3-0 1-0) prin care formatia pregatita de Nicolae Dica revine pe primul loc al clasamentului.

Proteste la mai multe spitale din tara din cauza reducerii sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala protesteaza luni dimineata, in curtea unitatii medicale, reclamand reducerea sporurilor cu pana la 1. 700 de lei. Proteste au loc, la aceasta.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

Studentii celor mai mari 5 universitati din Romania fac front comun in scandalul legat de taierea locurilor de la admitere. Ce ii solicita ei ministrului Popa

Studentii celor mai mari cinci universitati intervin in scandalul taierii locurilor de la admitere. Ei au trimis o scrisoare comuna ministrului Educatiei, Valentin Popa, in care ii solicita acestuia sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )