Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

FOTO Tanar din Panciu, mort dupa ce a intrat cu masina in semnalul de intrare in comuna Bolotesti

Adevărul Adevărul,
FOTO Tanar din Panciu, mort dupa ce a intrat cu masina in semnalul de intrare in comuna Bolotesti

Un tanar a murit si alte doua persoane au fost grav ranite dupa ce s-au rasturnat cu masina in sant. Din cauza vitezei si a carosabilului umed, soferul a pierdut controlul volanului iar masina s-a izbit violent de semnalul de piatra de la intrarea in comuna Bolotesti. continuă pe Adevărul

Tanar din Panciu, mort dupa ce a intrat cu masina in semnalul de intrare in comuna Bolotesti

Un tanar a murit si alte doua persoane au fost grav ranite dupa ce s-au rasturnat cu masina in sant. Din cauza vitezei si a carosabilului umed, soferul a pierdut controlul volanului iar masina s-a izbit violent de semnalul de piatra de la intrarea in comuna Bolotesti.

GALERIE FOTO Accident pe strada Frezorilor. Trei barbati au intrat cu masina in poarta unei case

Trei barbati au ajuns la spitalul din Sibiu, miercuri dimineata, dupa ce au intrat cu masina in poarta unei case de pe strada Frezorilor.

FOTO Un tanar din Arad si-a transformat pasiunea de gatit in afacere

Gateste de cand se stie, iar acum a ajuns sa-si deschida propriul restaurant. Este vorba despre un tanar aradean care a investit zeci de mii de euro pentru a-si vedea visul implinit.

Poate sa fie si 10 bani. Sunt bunurile noastre. Un tanar din Piatra Neamt s-a ales cu dosar penal pentru un furt de 60 de bani

Un tanar din Piatra Neamt risca sa ajunga dupa gratii pentru ca a furat dintr-un magazin un produs in valoare de 60 de bani. Tanarul de 26 de ani a fost filmat in timp ce adauga in cosul de cumparaturi 3.

Vaslui: Doi politisti, raniti, dupa ce masina lor a fost lovita de un tren

Doi politisti din orasul vasluian Murgeni au fost raniti, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs in apropiere de localitatea Floreni, dupa ce masina de serviciu in care se aflau a fost lovita de locomotiva unui tren de marfa care circula pe ruta Barlad - Falciu, conform Mediafax.

UPDATE Ucraina: Protestatarii pro-rusi care au atacat sediul Serviciilor de Securitate din orasul estic Luhansk au intrat in posesia armelor/ Premierul ucrainean: Protestele au drept scop provocarea unei interventii armate rusesti

Protestatarii pro-rusi care au atacat sediul serviciilor de securitate ucrainene SBU) din Luhansk, unul dintre marile orase din estul Ucrainei, au intrat in posesia armelor de acolo iar politia rutiera a inchis intrarile in oras, a anuntat luni politia locala citata de Reuters. -------------------Ora 10:55 Un soldat rus a omorat un ofiter naval ucrainean din Crimeea, anunta Minsiterul Apararii din Ucraina. Ora 10:52 Protestele pro-ruse care au avut loc duminica in 3 orase importante din estul Ucrainei au drept scop destabilizarea tarii si provocarea unei interventii armate rusesti, a declarat luni premierul interimar ucrainean Arseni Iatseniuk.

UPDATE Ucraina: Manifestantii pro-rusi care au atacat sediul Serviciilor de Securitate din orasul estic Luhansk au intrat in posesia armelor/ Premierul ucrainean: Protestele au drept scop provocarea unei interventii armate rusesti

Protestatarii pro-rusi care au atacat sediul serviciilor de securitate ucrainene SBU) din Luhansk, unul dintre marile orase din estul Ucrainei, au intrat in posesia armelor de acolo iar politia rutiera a inchis intrarile in oras, a anuntat luni politia locala citata de Reuters. -------------------Ora 10:55 Un soldat rus a omorat un ofiter naval ucrainean in Crimeea, anunta Minsiterul Apararii din Ucraina. Ora 10:52 Protestele pro-ruse care au avut loc duminica in 3 orase importante din estul Ucrainei au drept scop destabilizarea tarii si provocarea unei interventii armate rusesti, a declarat luni premierul interimar ucrainean Arseni Iatseniuk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )