Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO TOP 10 Cele mai fiabile masini second-hand in Germania 2015. Modelul Dacia cel mai bine clasat

România Liberă România Liberă,
FOTO TOP 10 Cele mai fiabile masini second-hand in Germania 2015. Modelul Dacia cel mai bine clasat

Clasamentul celor mai fiabile masini second-hand de pe piata germana a ajuns la o noua editiei, modelele germane fiind din nou in top, urmate de cele asiatice. intre cele 129 de modele din din top figureaza si cateva modele Dacia. continuă pe România Liberă

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Galei SAG Awards 2015, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Emma Stone si Lupita Nyongo au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Top 7 cele mai prost imbracate vedete de la SAG Awards 2015!

De la Amanda Peet sau Julianna Marguiles si pana la Rosamund Pike, Sophia Bush ori Claire Danes, iata care au fost cele mai prost imbracate actrite la SAG Awards 2015! .

Cel mai nou SUV Renault se va numi Kadjar

Kadjar este numele celui mai nou SUV al Renault, a anuntat compania franceza care va prezenta pe 2 februarie acest model compact. Renault este foarte multumita de vanzarile SUV-ului mic Captur, care in decembrie a fost in top 10 cele mai vandute masini europene, iar francezii spera sa aiba vanzari bune si cu acest nou model mai mare: Kadjar.

Amazon nu este 'Zeul retailului': In Germania, nu intra in top 10

Pentru a patra oara, compania de analiza in comertul online ECC Koln a examinat care sunt cele mai mari magazine online din Germania, din punctul de vedere al clientilor. Marea surpriza Amazon, cel mai mare retailer online la nivel global, nu a.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: Fierbinti Targ, orasul transformat in platou de filmare, unde se vindeau gogosi hierbinti

Printre cele mai amuzante nume de localitati din Romania se numara Fierbinti Targ din judetul Ialomita, devenit oras in urma cu mai bine de 10 ani. Fostul Fierbinti Targ a devenit cunoscut datorita celebrului serial de televiziune Las Fierbinticare se filmeaza in mijlocul comunitati. Toponimia locului naste si astazi o sumedenie de legende locale.

Cele mai amuzante denumite de sate din judetul Cluj: Dosu Napului si Fundatura

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Cateva localitati din judetul Cluj au denumiri care starnesc zambete: Dosu Napului si Fundatura. Tot in judet exista un sat si o comuna care poarta nume de judet, Calarasi.

FOTO Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu, comuna tulceana din piatra neagra, o asezare lipoveneasca botezata de turci

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu este una dintre cele mai pitoresti localitati lipovenesti de pe teritoriul Dobrogei. Comuna este situata in nord-vestul Dobrogei, pe malul drept al Dunarii, la o distanta de 10 kilometri de Macin si la 73 kilometri de Tulcea.

DayZ e unul dintre cele mai vandute jocuri din toate timpurile, dar nu este terminat

Desi a atins un prag surprinzator de popularitate la mai bine de un an de la lansare, creatorii sai percep in continuare proiectul ca aflandu-se in stadiu alpha. DayZ este un joc lansat pentru prima oara in decembrie 2013. Ca gen, este un survival horror ce s-a comercializat in nu mai putin de trei milioane [].

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )