Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Trenul pentru ingrijitoarele de batrani. Mai multe femei au traversat tara ca sa ajunga la trenul de Austria

Adevărul Adevărul,
FOTO Trenul pentru ingrijitoarele de batrani. Mai multe femei au traversat tara ca sa ajunga la trenul de Austria

Trenul pus la dispozitie de autoritatile austriece si cele romane pentru ingrijitoarele de batrani care lucreaza in Austria a ajuns in Gara de Nord din Timisoara. Chiar daca trenul are o capacitate de peste 300 de locuri, cu prima cursa merg doar 74 de persoane. continuă pe Adevărul

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

VIDEO Un nou trailer pentru Disintegration dezvaluie mai multe detalii despre povestea jocului

V1 Interactive si Private Division au anuntat astazi ca jocul de tip first person shooter, cu elemente SF, Disintegration se va lansa pe 16 iunie.

Topul jucatorilor cu cele mai multe titluri. Un roman in top 10, un altul bate la usa

Va prezentam mai jos o ierarhie a jucatorilor de fotbal cu cele mai multe titluri de campioni obtinute in cariera.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 mai. Berbecii trebuie sa fie atenti la propriile vise, Sagetatorii trebuie sa fie calmi

Horoscop. Iata pentru DUMINICA 10 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Pandemia Covid-19. Suedia recunoaste ca a esuat in a-si proteja batranii. in aziluri s-au inregistrat cele mai multe decese

Suedia, unde restrictiile pentru incetinirea noului tip de coronavirus sunt mai suple decat in alte state din Europa, recunoaste astazi ca a esuat in a-si proteja batranii. Dintre cele circa 3. 200 de decese inregistrate in Suedia de la inceputul epidemiei, aproape jumatate au avut loc in caminele pentru varstnici, informeaza duminica AFP.

Mai multe firme pot apela la Certificatele de Situatie de Urgenta

Guvernul a adoptat, joi, la propunerea Ministerului Economiei, modificarea si completarea reglementarilor privind eliberarea Certificatelor de Situatie de Urgenta prin includerea lunii aprilie ca baza de raportare pentru diminuarea veniturilor sau incasarilor operatorilor economici.

webPR: IT4Kids in mediul rural ia amploare. Mai multe organizatii se alatura proiectului initiat de Scoala informala de IT si BCR

Efectele pandemiei COVID-19 sunt resimtite pregnant de copiii aflati in mediul rural, adancind astfel inegalitatile existente intre ei si elevii din mediul urban. Pentru a veni in sprijinul lor si a le facilita accesul la educatie, Scoala informala de IT, alaturi de BCR, au pus bazele proiectului IT4Kids in mediul rural.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 mai. Gemenii trebuie sa accepte provocari, Pestii aleg iubirea

Horoscop. Iata pentru SAMBATA 9 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 mai. Scorpionii descopera iubirea adevarata, Capricornii isi afla imitele

Horoscop. Iata pentru VINERI 8 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 mai. Leii trebuie sa scape de griji, Scorpionii descopera iubirea adevarata

Horoscop. Iata pentru JOI 7 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )