Libnet.ro
UNICEF

08:16

FOTO Trepte spre Rai: cele mai frumoase scari din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Trepte spre Rai: cele mai frumoase scari din lume

Rio de Janeiro, Istanbul sau Seul se numara printre orasele care ascund unele dintre cele mai interesante scari pe care le poti urca. Viu colorate, pavate cu mozaic sau pictate, treptele aduc zambete pe buze si inveselesc ziua celor care ajung sa le admire. continuă pe Adevărul

FOTO 10 din cele mai frumoase orase mai putin cunoscute de turisti din Europa

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, a lansat o noua carte numita Europa secreta care inglobeaza 50 dintre cele mai frumoase experiente pe care oricine le poate avea pe teritoriul Europei.

Cele mai frumoase biserici si manastiri din Rhodos

Insula greceasca Rhodos a fost puternic influentata de-a lungul timpului de mai multe civilizatii ale lumii, de unde ii si vine renumele de ,,intersectie de civilizatii. In acest sens stau marturie impunatoarele.

FOTO Unde se bronzeaza frumosii lumii: top 10 cele mai sexy plaje

Plajele preferate ale vedetelor de la Hollywood, unde apar intr-un top 10 realizat de o agentie de turism americana drept cele mai sexy plaje din lume.

Cabat: Cele mai multe noi locuri de munca vor fi create in industriile exportatoare

Mai multe locuri de munca vor aparea in acest an, apreciaza analistul Dragos Cabat, care ne-a declarat ca acest lucru depinde mult de cresterea economica. Domnia sa sustine ca cele mai multe joburi vor fi create in industriile performante, in special cele legate de exporturi.

Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

VIDEO Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

VIDEO Bucuresti 555, piesa dedicata celor care vor sa descopere cele mai atractive locuri din oras

Peste cateva luni, se implinesc 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului si ADDA cu WhatS UP au lansat ieri o piesa dedicata Capitalei. Melodia are aproape patru minute, iar in videoclip sunt prezentate cele mai atractive zone din oras.

Spatiile de retail s-au dezvoltat in special in zone dens populate, dar cu salariile cele mai mici

Stocul modern de spatii de retail din afara Bucurestiului este de 1,9 milioane metri patrati. Cea mai mare pare parte se afla in regiunile Nord-Est, Sud-Est si Nord-Vest, adica cele mai dense ca numar de locuitori. totusi acestea sunt si cele mai sarace ca nivel al salariului mediu, reiese dintr-un studiu al DTZ .

10 dintre cele mai scumpe rase de caini

Cainii sunt printre cele mai simpatice si cautate animale de companie, datorita personalitatii si tuturor atributelor pe care le au. Orice caine poate sa se transforme in cel mai bun prieten al omului, daca stii cum sa il educi si sa ai grjia de el.

Se reabiliteaza una dintre soselele cu cele mai multe gropi din judet

Una dintre soselele cu cele mai multe gropi pe metru patrat din judetul Arad care a beneficiat numai de plombari si mici reparatii va fi reabilitata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )