Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Ultima aroganta a lui Cristiano Ronaldo: a venit la conferinta de presa cu un ceas de doua milioane de euro

Adevărul Adevărul,
FOTO Ultima aroganta a lui Cristiano Ronaldo: a venit la conferinta de presa cu un ceas de doua milioane de euro

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost prezent, luni, la conferinta de presa dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor, si a purtat un ceas de 2 milioane euro. continuă pe Adevărul

Nu se uita la bani. Cat costa ceasul cu care a aparut Cristiano Ronaldo la o conferinta de presa (FOTO)

S-a luminat sala de conferinte cand a intrat Cristiano Ronaldo, dar nu datorita farmecului sau personal, ci datorita ceasului pe care l-a avut la mana, la conferinta de presa dinaintea meciului dintre.

Cristiano Ronaldo, declaratii de ULTIMA ORA despre acuzatiile de viol: Adevarul va iesi la iveala

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, este foarte optimist privind rezultatele anchetei referitoare la acuzatiile de viol din 2009. Stiu ca sunt un exemplu suta la suta atat in teren, cat.

Cristiano Ronaldo despre acuzatiile de viol: n cele din urma adevarul va iesi la iveala

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, s-a aratat increzator, luni seara, in ceea ce priveste rezultatele anchetei referitoare la acuzatiile de viol din 2009.

Champions League: Manchester United - Juventus Torino, duelul serii / Cristiano Ronaldo se ntoarce pe Old Trafford (Programul televizarilor)

Marti vor avea loc primele partide din etapa a treia a grupelor Champions League. Cristiano Ronaldo se va deplasa cu Juventus in Anglia, pentru a juca impotriva fostei sale echipe Manchester United. in alta partida a serii, Real Madrid va incerca sa depaseasca perioada grea prin care trece si sa se impuna pe teren propriu impotriva Viktoriei Plzen.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )